2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم. ممنون ذخیرت نگران کننده نیست اصلا. با این ذخیره اکثرا طبیعی باردار میشن. من پارسال که ۳ ...

چرا قرار هست میکرو کنم اما میگم شاید چون کم هست و زیر ۲هست تخمک زیاد وخوبی ندم 

قبلش میگفتم ۲۸سالمه و فکر میکردم ۲۰تا تخمک میدم 

اما معمولا وقتی ذخیره لب مرز باشه تعداد تخمک کم میشه باکیفیت کم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم. ممنون ذخیرت نگران کننده نیست اصلا. با این ذخیره اکثرا طبیعی باردار میشن. من پارسال که ۳ ...

بالاخره ذخیره کم نگران کنندست بخصوص تو سن من که قرار هست میکرو کنم .....من اخه به طبیعی هم امیدوار بودم 

ولی الان یعنی بعد از ۳۰سال دیگه هیچی 🙄

بالاخره ذخیره کم نگران کنندست بخصوص تو سن من که قرار هست میکرو کنم .....من اخه به طبیعی هم امیدوار ب ...

الان این ذخیره برای طبیعی مشکلی نداره. 

حالا نمیدونم دیگه چی بگم. الان دلت میخواد غصه بخوری خوب 😀 کی میری تو سیکل پانکچر؟

من که پارسال ۱/۷ بودم گفت لب مرزی نه بدی نه خوب. اما نمیتونی بگی میرم یه سال فکر میکنم بعد بیام میکرو. شما هم زودتر تصمیمت رو بگیر. 

الان این ذخیره برای طبیعی مشکلی نداره.  حالا نمیدونم دیگه چی بگم. الان دلت میخواد غصه بخوری خو ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

خیلی باحالی 

دوهفته دیگه برا تشکیل پرونده ابن سینا نوبت دارم ایشالا 

عکس رنگی پاپ اسمیر دادم 

چرا قرار هست میکرو کنم اما میگم شاید چون کم هست و زیر ۲هست تخمک زیاد وخوبی ندم  قبلش میگفتم ۲۸ ...

عزیزم هر چی منفی فکر کنی همون افکار منفی سرت میاد. من ذخیرم ۱.۹ بود اما ۱۶ تخمک داشتم که ۱۱ تاش بالغ بودن و با کیفیت .۹ تا جنین تشکیل شد بدامون. مشکل اصلی ما اسپرم بود. پس مثبت باش .مطمئنم تخمکای خوب و باکیفیتی داری. راستی من هم موقع آزمایش ذخیره ۲۹ سالم بود 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم هر چی منفی فکر کنی همون افکار منفی سرت میاد. من ذخیرم ۱.۹ بود اما ۱۶ تخمک داشتم که ۱۱ تاش بالغ ...

پس هم سن هستیم و تقریبا با یک شرایط 

منم مشکل اصلی دی اف ای اسپرم که ۳۶

دلارام جان الان بارداری؟

عزیزم هر چی منفی فکر کنی همون افکار منفی سرت میاد. من ذخیرم ۱.۹ بود اما ۱۶ تخمک داشتم که ۱۱ تاش بالغ ...

شما فقط یکبار میکرو کردین؟قبلنا iui نشدید ؟

کدوم مرکز میکرو کردید ؟نظر دکتر در مورد این ذخیره چی بود ؟

سلام، ببین اگر خدا بخواد همه چی درست میشه، من ذخیرم خوب بود، اما فقط دو تا جنین تشکیل شد و همون رو انتقال دادم و خدا رو شکر بار دار شدم، اصلا به این چیزا فکر نکن 

عزیزم جواب آزمایشم منفی شد

عزیزم خیلی ناراحت شدم

انشاالله که به زودی خبرای خوب ازت بشنویم

کامل حالتو درک میکنم ولی چه میشه کرد که کاری جز تسلیم شدن نمیشه کرد

تو رو خدا دلت شکسته دعام کن

عزیزم نا امید نباش خیلی بد از شما بودن تو سایت ک باردار شدن، خودمم نا امیدم ولی خودمو دلداری میدم ، ...

مممونم از دلداریت.نه بابا حامله نشدم که افت بتا داشته باشم توعکس رنگی و سونوداخلی گفتن هیدرو دوطرفه اس.

چرا قرار هست میکرو کنم اما میگم شاید چون کم هست و زیر ۲هست تخمک زیاد وخوبی ندم  قبلش میگفتم ۲۸ ...

عزیزم‌‌من‌۳۰‌سالمه

پارسال‌که‌۲۹سالم‌بود‌ذخیرم‌۳بود‌.اماهمش‌۱۰تاتخمک‌دادم

۸تاجنین‌‌..اصلا‌به‌این‌چیزاربط‌نداره

به‌نظرمن‌همه‌چیز‌‌به‌پاسخگویی‌تخمدان‌ربط‌داره

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻