2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045088 بازدید | 684426 پست
ممنونم عزیزم، نه مجرد هستم و فقط میتونم تخمک فریز کنم ابن سینا و مام کدوم دکتر بهتر هست؟ حدود هزین ...

من که مام بودم و واقعا عالیه.دکترمنم صارم بود رفت مام منم رفتم مام.هزینه ی صارم ومام تقریبا یکیه.من خرداد انجام دادم.۶تومن تخمک کشی شد داروها هم ۳وخورده ای وهزینه ی ویزیت وسونو فک کنم ۱۰تومن بشه

اره گلم من توی دوسال شاید پنج بار دارو گرفتم ولی رحمم مناسب نبود و کنسل میشد ... نگران نباش ستروتاید ...

گلم شما دکترتون کیه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گندم جان  منم تو سونو 6 هفته و دو روز قلب رو ندید  دقیقا دو روز بعدش که رفته بودم پیش دک ...

مرسی عزیزم 

گریه نمی کنم ولی هیچ جوره نمی تونم از فکرش بیرون بیام 

همش بهش می گم تورو خدا زود بزرگ شو 

راستش رو بهوای دیروز دکتر نگفت عادیه گفت ممکنه بزنه یا نه یعنی وسط رو گرفت 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

پزشک من نظرش رو سزارین هست و گفت ریسک نمیکنم ۳۸ هفته کامل شد عمل و انجام میدم و منم بسیار زیاد استقب ...

دکتر شما کیه ؟

ممنون از مهربونیت که پاسخ میدی والا من رو دو ماه پیش دکترم سونو کرد گفت در سطح آمادگی خوبی برای بار ...

عزیزم اگر تصمیمت رو گرفتی نترس 

این رو ترسو ترین آدم دنیا بهت میگه 

من یه آزمایش خون می خواستم بدم شب تا صبح از فکرش خوابم نمی برد 

ولی الان به جایی رسیدم شوهرم که اونم از آمپول می ترسید رو مجبور کردم شبی دوتا آمپول بهم تزریق می کنه 

عملش هم واقعا عمل سنگینی نیست بیهوشیش خیلی کوتاهه مخصوصا اگر هایپر نشی که احتمالا شما نمیشی اصلا مشکلی نداری تا بیای بفهمی چی شد تموم میشه 

به نظرم یکی از مرکزهای معروف برو مثل مام یا ابن سینا که خیالت راحت باشه 

سلام دوستان میشه بفرمایید مواد ivfچی هست؟؟؟داروهایی که قبل پانکچر میدن ومنظورم نیستا.موادivf

عزیزم ivf مواد نیست یه روش هست که اسپرم رو با تخمک لقاح میدن و جنین که تشکیل شد به داخل رحم انتقال میدن

که حالا کلی دارو و آمپول قبل و بعد پانکچر و انتقال داره 

عزیزم هر چ سن بارداری کمتر  باشه ک سونو انجام بدی مثلا سونو ۶ هفته ۱۰ هفته ان تی ک سن جنین کم ه ...

سلام گلم خوبی ایشالله ....عزززم سقط بدون خونریزی هم داریم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم ivf مواد نیست یه روش هست که اسپرم رو با تخمک لقاح میدن و جنین که تشکیل شد به داخل رحم انت ...

میدونم عزیزم منم از این تعجب کردم بعد اون همه قرص ال دی و امپول سینافکت دکتره میگه مواد ای وی اف نداریم برو ببین بهت میرسه اگه نرسه من نمیتونم کاری کنم😢گفتم مواد چی دارو گفت مواد ای وی اف

مشکل من هیدروسالپنکس  واندومتریوز هست اینهمه اینجا چرخیدم کسی و ندیدم باوجود لوله های هیدرو چه با لوله چه بعد از لاپارا وبرداشتن لوله باردار شده باشه.مرتب لکه بینی دارم.بخاطر اندومتریوز یه جورایی ناامیدم موندم چه کنم

گلم شما دکترتون کیه؟

عزیزم چوبساز بود که واقعا ازش ناراضی بودم چون خیلی بی مسئولیت و خیلی هم با متد جدید آشنایی نداره... تغییر دادم به تهرانی نژاد همون مرکز گاندی

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
میدونم عزیزم منم از این تعجب کردم بعد اون همه قرص ال دی و امپول سینافکت دکتره میگه مواد ای وی اف ندا ...

منظورشون احتمالا مایع کشت جنین بوده ... توی آزمایشگاه جنین شناسی 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
منظورشون احتمالا مایع کشت جنین بوده ... توی آزمایشگاه جنین شناسی 

نمیدونم احتمال داره.من گفتم دارو گفت نه دارو هست مواد ای وی اف نیست.یه ساله سرکارم گذاشته یه بارمیگه کزونا هست یه بار میگه موادنیست 😞

برا شما تشخیص  دادن ک از لوله ها بوده؟ دکترتون کی بود؟ چند بار افت بتا داشتین؟

اره دوبار افت بتا داشتم ...دفعه اول ایران نبودم..اون دکترم گفت علل مختلفی میتونه داشته باشه ولی نشونه خوبیه و رحمت اماده است.....دفعه دوم ایران بودم که دکترم ملک اقصی بود و چون رحمم ضخیم نمیشد گفت به خاطر اینکه لوله چپت بسته است خلاصه هیسترولاپرو کرد و لوله چپم رو بستن ولی بازم افت بتا داشتم .....البته با صخامت ۶ انتقال دادم ....ولی اگه از لوله بود که دیگه ایندفعه افت بتا نباید میداشتم .