2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045094 بازدید | 684427 پست

دخترا یه سوال همزمان با شروع سیکل و زدن آمپولا میشه روغنمالی کنم شکممو با سیاهدانه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان  من از سونو برگشتم با یه دنیا ترس و دلهره 😔 جفتم اومده پایین نوشته جفت خلفی مارژی ...

سلام عزیزم  فقط استراحت مطلق باش نزدیکی تعطیل کار سنگین تعطیل پله بالا پایین شدن تعطیل کفش پاشنه دار هم نپوش تغذیه ات خوب باشه یبوست نباشی ان شاءالله  دوباره یک ماه بعد باید بدی سونو ان شاالله  می کشه  بالا

منم منتظرتاخیر بودم اما نه دیگه ۱۶روز چون پریودیم منظمه 

عزیزم من دقیقا مثل شما بودم، پانکچر اول که اوکی بودم، ولی پانکچر دوم، دومین پریود ده روز عقب افتاد، بعد از تاخیر ده روزه دوتا آمپول پروژسترون زدم بعد از 6 روز از تزریق پریود شدم، اگه دیدی کلافه ای برو دوتا آمپول پروژسترون بزن پریود میشی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم من دقیقا مثل شما بودم، پانکچر اول که اوکی بودم، ولی پانکچر دوم، دومین پریود ده روز عقب افتاد، ...

بنظرم بهترین کارهمینه چون کلافه شدم 

ممنون عزیزم🙏🙏

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
به نظرم ان تی و آنومالیت درست نبوده مگه میشه سن بارداریت بیشتر از پریودیت بشه؟😕 سن الانش درست تره ا ...

عزیزم هر چ سن بارداری کمتر  باشه ک سونو انجام بدی مثلا سونو ۶ هفته ۱۰ هفته ان تی ک سن جنین کم هست تاریخ زایمان و سن واقعا جنین درست تره سونو ۲۶ هفته و ۳۰ هفته و بالاتر بر اساس جثه جنین هست و سن واقعی نیس شما سن جنین رو بر اساس آن تی در نظر بگیر تا دوهفته اینور اونور  هم اشکال نداره

روز ۱۷ پریود ولی تا دو سه روز پیش لکه بینی داشتم 

نه فکر نمیکنم توی این تایم از سیکلت برات عکس بگیرن گلم بهتره همون تایمی که گفتن بری هشت تا ده بازم از زینبی بابا بپرس ایشون بهتر میدونن

در اندک من تویی فراوان یارب..