2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست

سلام دوستان

ممنون میشم اگر میتونین راهنمایی کنید.

من ۳۸ سالمه و بچه ای هم ندارم. دکتر زنانی که پیشش میرم اصرار داره هر چه زودتر تخمک هام رو فریز کنم شاید در آینده شرایط تغییر کرد و بچه خواستم.‌ 

الان واقعا برام تصمیم سختی هست انجام بدم یا رها کنم..‌.

ضمن اینکه ایشون میگه بیا خودم انجام بدم، میخوام اطلاعات کافی جمع کنم کجا بهتره انجام شه هم از نظر موفق بودن هم هزینه

سلام دوستان ممنون میشم اگر میتونین راهنمایی کنید. من ۳۸ سالمه و بچه ای هم ندارم. دکتر زنانی که پیش ...

تخمک فریز خوبه چون سن بالا میره کیفیتا میره پایین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روزی که سونو میکنه دکتر میگه خوبه یا نه دیگه ایشالا خوبه که نگفته نازکه

اره هیچی دکتر تا الان بهم نگفته فقط گفت اسفند ماه اول پریودیت تماس بگیر وقت سونو بگیر.حالا خداکنه انتقالم به ایام عید نخوره کنسل نشه.ماه پیش ۲۸ پریود شدم ولی این ماه پانکچر شدم دیروز پریود شدم هشت روز زودترشدم .هیچ وقت انقد زود نشده بودم.همیشه سر وقت میشدم.نگرانم مشکلی پیش بیاد

سلام من یکشنبه پانچرشدم ۲۴ تا فولیکول خوب داشتم دکتر راضی بود ولی دیروز گفتن جنین ها خیلی ضعیف هستن ...

ایشالا اینبار نتیجه بگیری شوهرت وضعیتش چه جوریه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم منم اطلاعی ندارم راستش. من مونده تا برم سونوگرافی. علامت خاصی نداشتی؟ دل دردی، گرفتگی یا همچین ...

سلام عزیزم . مرسی که جواب دادی . مدتیه که یکم وایسم کمردرد میشم که فکر میکردم طبیعیه . انقدر دیشب قاطی کردم فکر کردم سن جنین کمه در صورتی که الان حساب کردم دیدم نه کاملا درسته و طبق سونو ان تی و آنومالی هست . اصلا از لحظه ای که گفت جفت اومده لبه سرویکس کلا بهم ریختم . فعلا استراحت کنم تا ببینم چی میشه . پناه برخدا . شما هم با استراحت جفتت رفت بالا ؟ استراحت مطلق ؟  

الان هم دیر داره میشه واسه من...چون از زمان طلایی گذشته... من اصلا نمیدونم چطور باید شروع کنم. تهرا ...

ن بابا چه حرفیه الان مشکل ناباروری وجود نداره یکم صبر و هزینه میخواد

۱۳ همین ماه

انشاالله بسلامتی

سلام به همه دوستان ، عزيزم بيخود چرا خودت رو نگران ميكني ؟ هفته بارداري كه توي سونوگرافي يك كم اين و ...

سلام عزیزم . خیییلییی ممنونم که جواب دادی . سن بارداری رو دیشب از رو استرس زیادم اشتباه حساب کردم متاسفانه . الان دیدم درسته خداروشکر . آمپول رو دارم ۲۵۰ هفته ای یکی . فعالیتم کلا کم بود ولی دیگه الان استراحت مطلق شدم . غذا رو هم رو تختم میخورم انقدر که دیشب ترسیدم . خدا بچه های گلت و نگه داره و بسلامتی این کوچولوتو زایمان کنی 

ایشالا اینبار نتیجه بگیری شوهرت وضعیتش چه جوریه

ممنونم فعلا که سیکل کنسل شده باید برم پیش جنین شناس ببینم علت چیه. شوهرم مقداری ضعیف هست

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
اره هیچی دکتر تا الان بهم نگفته فقط گفت اسفند ماه اول پریودیت تماس بگیر وقت سونو بگیر.حالا خداکنه ان ...

انشاالله تو سونو وضعیتت خوبه بعده انتقال گرمیجات نخوریا

سلام عزیزم محبت داری  والا امروز صبح که روز ۹انتقالم بود بی بی چک زدم منفی شد 😔

عزیزم خیلی زوده

ناراحت نباش

انشالله مثبت میشه

دلم روشنه

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸