2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم حتما تخمک هات رو فریز کن من ۵سال پیش قبل از عمل تخمدانهام بعضی دکترها بهم گفتن اول حامله بشو ی ...

ممنونم عزیزم

آره حق با شماست، این مشکل شما رو خواهر منم داره و به من همش میگه زودتر فریز کن یکهو تصمیم میگیری ازدواج کنی و اون موقع پشیمون میشی که فریز نکردی

من نمیدونم کجا و کدوم دکتر میتونه بهترین انتخاب باشه؟ 

ن کله پاچه سردیه پاچه گرمیه خوبه دخترا میگن خوردن بعضیا شون

عزیزم واسه روز انتقال کدوم رو باید بخوریم؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تجربه میگه اکثر آدمها بعدا پشیمون میشن که بچه ندارن. اما خوب نمیشه قطعی گفت به هر حال چی مانعت میشه ...

این باعث میشه تنبلی کنم که مطمئن نیستم موضوع ازدواجم کی پیش بیاد؟اما اینکه بچه میخوام رو مطمئنم.

دکتر من گفت صارم انجام میده و برای خانم های مجردی که حتی زیر ۲۵ سال هم بودن و مشکل پیدا کردن هم انجام داده انگار

ممنونم عزیزم آره حق با شماست، این مشکل شما رو خواهر منم داره و به من همش میگه زودتر فریز کن یکهو تص ...

حتما فریز کن عزیزم . با افزایش سن کیفیت تخمک میاد پایین . مشکلی که من داشتم کیفیت تخمک بود و همیشه میگفتم ایکاش یا قبلا تخمک فریز میکردم البته هیچ اطلاعاتی نداشتم اون موقع یا زودتر اقدام میکردم . الان خداروشکر خیلی خوب آگاه میکنن . دوستمم یائیسگی زودرس گرفته بهش گفتم هرچه سریعتر تخمک فریز کنه 

این باعث میشه تنبلی کنم که مطمئن نیستم موضوع ازدواجم کی پیش بیاد؟اما اینکه بچه میخوام رو مطمئنم. دک ...

عزیز دلم اگه بچه میخوای چرا که نه. درسته یه مقدار ضرر داره اما اینهمه آدم اینجا که میبینی چندین بار حاضرن آسیب‌های روحی و جسمی رو به جون بخرن و چندین بار پانکچر کنن. من فکر کردم بچه دوست نداری. اگه داری، به نظر منم میارزه. به هر حال شما یه تعداد تخمک که قرار بود هر ماه هدر بره رو ذخیره کردی. اگر هم زود ازدواج کردی که انشالله طبیعی باردار میشی 

حتما فریز کن عزیزم . با افزایش سن کیفیت تخمک میاد پایین . مشکلی که من داشتم کیفیت تخمک بود و همیشه م ...

امیدوارم مشکل شما هم زودتر حل شه

مشکل اصلی در حال حاضر انتخاب جا و دکتر خوب هست

عزیز دلم اگه بچه میخوای چرا که نه. درسته یه مقدار ضرر داره اما اینهمه آدم اینجا که میبینی چندین بار ...

ممنونم

میخوام تا شب عید دکتر و جا رو مشخص کنم انشالله نیمه اول سال آینده ذخیره کنم

فقط نمیدونم کدوم دکتر و بیمارستان

سلام دوستان  من از سونو برگشتم با یه دنیا ترس و دلهره 😔 جفتم اومده پایین نوشته جفت خلفی مارژی ...

سلام عزیزم چه خبره این همه استرس 😅😅😅

عزیزم منم جفتم عین شما بود، فقط فعالیتم رو کم کردم و بیرون نمی‌رفتم، ولی اصلا همش خوابیده روی تخت خواب نبودم

دکتر سونوگرافی صلاحیت تجویز استراحت مطلق نداره😉😉😉😉

ترس هم نداره عزیزم، برو لذت ببر از این دوران

مرسی عزیزم فدات چ عفونتی ممکنه باشه؟ این عفونت روی انتقال جنین ممکنه اثر بزاره؟ حالا چندوقت پیش تست ...

همین دیگه گلم اینکه چه عفونتی ممکنه باشه یا اصلا علت چی میتونه باشه رو متخصص جراحی بهتر تشخیص میده نه سونوگرافی 

و آره فکر خوبیه پیش همون غدد هم بری

ممنون که جواب دادین شما هم مرکز ابن سینا میرید از دکترتون راضی هستین اخه من سری قبل با این دکتر میکر ...

من خودم با دکتر فاطمی ام ولی هنوز انتقال ندادم نمیدونم چی میشه 

دکتر انصاری پور دکتر عارفی اینا سرشون خیلی شلوغه 

و درصد انتقالاشون و مثبت بودنشون بالاست 

من خودم با دکتر فاطمی ام ولی هنوز انتقال ندادم نمیدونم چی میشه  دکتر انصاری پور دکتر عارفی این ...

ممنون عزیزم انشالله خدا بهت یه نی نی ناز بده 💞

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزیزم چه خبره این همه استرس 😅😅😅 عزیزم منم جفتم عین شما بود، فقط فعالیتم رو کم کردم و بیرون ...

ممنونم عزیزم . بعدش با کم کردن فعالیت جفت رفت بالا ؟ یا تا آخر پایین موند ؟