2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بله عزیزم منم انتقالیم..الان تو روز هفتمم..دعام کنین

عزیزم😍 ان شاالله که مثبتی گلم منم روز هشتممه

منم تبریز انجام دادم😊

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
بچه ها لطفا واسم دعا کنید انتقالم خوب باشه فقط همین دوتا جنین رو دارم

چ خوب ک میخای انتقال بدی منم برای انتقال لحظه شماری میکنم😍👶 من و آقامون اسم جنینامون رو ٭جوجی٭ گذاشتیم😊😁

بسلامتی انشالله دوتا خوشگلات لانه گزینی میکنن و ما رو تو خوشحالیت سهیم میکنی.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این میدونم که برای جلوگیری از ازاد سازی تخمک میدن ولی آیا جلو رشد تخمک نمیگیره؟؟ 

واسه کسایی ک هایپر میشن بعد از پانکچر هم ستروتاید تجویز میکنن. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چقد خوب😍😍😍شما با کدوم دکتر انتقال دادین؟تو کدوم کلینیک؟

من با دکتر پریسا موسی پور مرکز جهاد دانشگاهی 

شما با دکتر فرزدی انتقال دادین؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
من با دکتر پریسا موسی پور مرکز جهاد دانشگاهی  شما با دکتر فرزدی انتقال دادین؟

آره عزیزم.کلینیک میلاد.تعریف دکتر موسی پور هم خیلی شنیدم..من مابین فرزدی و دانایی دو دل بودم ولی آخر سر فرزدی رفتم ولی الان هی به خودم میگم چرا پیش دانایی نرفتم.البته همه چی دست خداست

سلام به همگی خوبین؟ من هیسترو کردم و خراش آندومتر هم دادم،فردا روز دوم پریودی هستم باید برم پیش دکت ...

سلام منم اين ماه هيسترو كردم و خراش آندومتر انجام دادم، من قرص جلوگيري داشتم تا الان، فردا هم كه ٢٢ سيكلم هست بايد روزي دوتا استراديول بخورم، روز اول تا سوم سيكل بعدي هم بايد برم مطب كه سونو بشم و دارو بهم بده

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام دوستان  من از سونو برگشتم با یه دنیا ترس و دلهره 😔 جفتم اومده پایین نوشته جفت خلفی مارژی ...

سلام به همه دوستان ، عزيزم بيخود چرا خودت رو نگران ميكني ؟ هفته بارداري كه توي سونوگرافي يك كم اين ور و اون طرف ميشه اصلا نگراني نداره .

جفت پايين هم با استراحت بالا ميره و پروژسترون هم نميدونم هنوز استفاده ميكني يا نه ولي احتمالا بايد آمپول پرولوتون بزني .

من هم بارداري قبليم و هم اين بارداري جفتم پايين بود و تازه خونريزي هم داشتم و اين بارداري كه اصلا پروژسترون هم استفاده نكردم و استراحت آنچنان هم با وجود ٢ تا فسقلي كوچولو نتونستم داشته باشم .

ولي شما حتما رعايت كن و استرس هم نداشته باش .

انتقال چندمته قبل این انتقال دکترت کاری کرد برای موفقیت بیشتر

انتقال دوم ... دوسال بود که چندبار توی سیکل رفتم ولی ضخامتم خوب نبود و کنسل میشد ... اینبار هیستروسکوپی و خراش انجام دادم  

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
دقیقا منم دست به سینه هام میزنم ببینم یه تغییری چیزی کردن انگار نه انگار🙄😓😓 من یه ساعتیه کمر درد ...

منم از نظر سینه هیچ ... ولی خب که گاهی یه دل درد خفیف و گاهی کمردرد دارم اغلب عصرها تا شب ولی خیلی کم ... نمیشه گفت علائم چون خیلی گذرا و کمه

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام به همگی خوبین؟ من هیسترو کردم و خراش آندومتر هم دادم،فردا روز دوم پریودی هستم باید برم پیش دکت ...

بستگی داره به آندومترت ولی تقریبا ۱۵ سیکل 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍