2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله عزیزم چی سخت باشه گلم؟؟؟ اگه منظورت اهدای دخترم هست نه عزیزم تازه همون موقع که برگه اش ر ...

آره منظورم همون اهدا کردنه ،انشالله همونجور که دل یه نفر رو شاد کردی ،خدا هم دلت رو شاد کنه عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
فك نميكنم با سونو سه بعدي مشخص بشه. عكس رنگي نداديد؟  والا واقعا نميدونم دكتر نصر ازش سوال زيا ...

نه نگرفتم 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
آره گلم پریود حساب میشه  فکر کنم بشه امسال مجدد انتقال بدی

زینب جان میشه جواب منو بدی عزیزم

من امروز روز سوم انتقالمه آبریزش و عطسه دارم .میتونم یه هیدروکسی زین یا سیتریزین بخورم ؟؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
زینبی جان مرسی از این همه عشق و محبت و کمک های شما امیدوارم خودت و خانوادت همیشه در کمال سلامت باشید ...

دست گلت درد نکنه عزیزم 

بیمارستان نیکان، آرش، و آبان هم همین طور 

آخه وضعیت اورژانس اسمش روش هست، يعني شرایطی که سریع باید متخصص ببینه 

حالا اگر کسی منتظر من بمونه، هم من عذاب وجدان میگیرم، هم اصلا اشتباهه، خطر داره 

من خودم هم خون ریزی کردم به دکترم گفتم و اون راهنماییم کرد چی کار کنم

سلام  بچه ها من روز سوم انتقالمه آبریزش بینی و عطسه هم به لک اضافه شد.😔😔😔میتونم سیتریزین یا ...

نمیدونمم حالا از سرماخوردگیته یا نه ولی منم وقتی انتقال داده بودم خیلی عطسه میکردم و ابریزش داشتم ، سرچ کردم نوشته آلرژی بارداریه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
آره گلم پریود حساب میشه  فکر کنم بشه امسال مجدد انتقال بدی

عزيزم ميشه خواهش كنم جواب بدي

بچه ها من چهارشنبه پانكچر شدم امروز رفتم دكتر سونو كرد گفت شكمت اب نياورده خداروشكر . چون هايپر شدم. اما بچه ها شكمم خيلي بزرگ شده و وزنم سه كيلو خود به خود رفته بالا كي خوب ميشم؟😭😭😭😭اين ورم ها كي از بين ميره گرفتگي شديد تخمدان و زيرشكم دارم😭

خداياشكرت....❤️ 
مبارکت باشه عزیزم برای منم دعا کن من از 15 سالگیم همش میرم دکتر😔😔

عزیزم حتما حتما مامان میشی 😍 😍 😍 الان میگی ای بابا این دلش خوشه 

ولی منم یه روزی با حسرت تیکر ها رو نگاه میکردم و میگفتم یعنی ممکنه منم مادر بشم... 

نمیدونمم حالا از سرماخوردگیته یا نه ولی منم وقتی انتقال داده بودم خیلی عطسه میکردم و ابریزش داشتم ، ...

عزیزم من تازه سوم انتقالمه و جنین هام سه روزه بودن .یعنی میشه؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم حتما حتما مامان میشی 😍 😍 😍 الان میگی ای بابا این دلش خوشه  ولی منم یه روزی با حسرت تی ...

من که تیکر زدم الکی که بدون تیکر از دنیا نرم🤪😁😁

عزیزم من تازه سوم انتقالمه و جنین هام سه روزه بودن .یعنی میشه؟؟؟

اره یکم زوده ،نمیدونم🤔