2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست
سلام گلی خوبی درچه حالی؟انتقال ندادی؟ من امروز ازمایش ذخیره دادم ۱/۹۴هست خیلی نگران شدم کمه؟😰

سلام عزیزم خوبی؟ نه هنوز انتقال ندادم اما ازامروز قرص شروع میکنم هفته بعد برم سونو. خوبه عزیزم ذخیره ات اصلا نگران نباش. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم، البته وزنشو ننوشت چقدره ها فقط پرسیدم گفت خوبه منم سه هفته دیگه نوبت دکتر دارم بهش حتم ...

سلام عزیزم . منم الان سونوگرافی هستم منتظرم تا نوبتم شه برای من بررسی بارداری رشد جنین و طول سرویکس رو نوشته . 

اخه دکترم میدونه من راهم دوره بایدازمشهدبرم تبریزبرای همین گفت یکباره هفته بعد برم ویزیت شم. توکل بخ ...

عزیزم چه عجب از مشهد میای تبریز و خود مشهد نمیری؟من خودمم تبریزم واسه همین سوال شد واسم..دکترت کدومه؟عزیزم انشاله که به زودی حاجت دلت رو میگیری

خواهران‌گلم‌‌‌‌من‌فردامیرم‌براانتقال‌براباردوم التماس‌دعای‌فراوان‌🙏🏻🙏🏻 انشالله‌همه‌دوستای‌گلم‌ ...

انشاالله که دوهفته دیگه با دل شاد بیای عزیزم

من اصلا رژیم نگرفتم موقع تخمک کشی ۸تا تخمک داشتم بعد ۶تاش جنین شد هر۶تا رو تعیین جنسیت کردم بعد ف ...

آفرین عزیزم

چه کار خوبی کردین اهدا کردین جنین دختر رو

ما تو‌ مرکز میشنویم میگن جنینهای دختر رو میریزن دور خیلی دلمون میسوزه شوهرم با غصه میگه کاش میدادن به ما

البته کلا میشنویم تعیین جنسیت میکنند خیلی غصه میخوریم 😔

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
والله به نظر من زیاد خرفش منطقی نیست.....پس این همه که از اول منفی میشن  و اصلا بتا مثبت نمیشه ...

اونايي كه از اول متفي ميشن كلا قضيش فرق ميكنه  تا زماني كه مثبت بشي و افت كنه.

افت بتا و تشكيل نشدن ساك علت اصليش عفونت رحم . غير از اين هرعلتي ميتونه داشته باشه 

خواهران‌گلم‌‌‌‌من‌فردامیرم‌براانتقال‌براباردوم التماس‌دعای‌فراوان‌🙏🏻🙏🏻 انشالله‌همه‌دوستای‌گلم‌ ...

انشاله که بار نتیجه میگیری عزیزم.توکلمون به خدا

اهان درسته مواظب خودت باش عزیزم انشالله سلامت باشی.  اییی جونم بگوروجک  تحمل کن داداشی ...

اره بخدا توم بزودی میای میگی وایدقلبشونو دیدی😍😍😍😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ممنونم خواهرم بله تعیین جنسیت بودم 

ایشالله به سلامتی پسر قندو عسلت رو بغل کنی واسه منم دعا کن

عزیزم کدوم مرکز با کی انجام دادی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

عزیزم چقدر خوب خدارو شکر

الهی که اینبار دلت شاد بشه و پایان انتظارت باشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بخدا دارم میترکم از حرص اخه خدایا چرا هم پولمونو بدیم هم اینجوری ناحقی بشه جیگرمونو بسوزونن اخه چطور ...

خواهری اونا جای ما نیستن توکل بخدا داشته باشیم فقط

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آفرین عزیزم چه کار خوبی کردین اهدا کردین جنین دختر رو ما تو‌ مرکز میشنویم میگن جنینهای دختر رو میر ...

عزیزمی 

من از اول باشوهرم نیت کردیم هرچندتاش دخترشد اهدا کنیم

انشاالله خدا یه دختر سالمو خوشگل نصیبت کنه به زودی زود

اهان درسته مواظب خودت باش عزیزم انشالله سلامت باشی.  اییی جونم بگوروجک  تحمل کن داداشی ...

سلام عزیزم خوبی؟ به سلامتی رفتی تو سیکل انتقال؟ ان شاالله که به نتیجه ی دلخواهت برسی گلم حتما حکمتی داشته که یهویی به دلت افتاده بری تو سیکل 😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن