2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه بار افت بتا با احتمال خیییییلی بالا به جنین ربط داشته  اگر ناباروری با علت نامشخص دارین، آر ...

دکترمم گفت مشکل از جنین بوده ، نه باروری من مشکل از شوهرم بوده که اهدایی گرفتیم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
مرسی از همدردیتون روز ۱۳ جنین ۳ روزه بود و ۸ سلولی  گفتن جنین خوب بود آخرین سونو هم دکتر گفت ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم

😔😔

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دقیقا منم رفتم دکتر نصر و همین گفتن و  لوله رو بستم ایشالله برم انتقال این ماه

ان شالله عزيزم منم بايد پريود بشم و اين ماه ميرم تو سيكل انتقال. واسه من گفت نياز نيست ببندي . 

خداكنه همه جواب بگيرن🙏🏼🌻

نه فدات شم مجدد عکس نگرفتم هموم یه یار گفتن لوله چپت بسته است...دفعه دوم که میخواستم انتقال بدن رحمم ...

منم كه عكس انداختم گفتن لوله بسته است همه بهم همينو ميگفتن ولي رفتم نصر گفت بسته نيست هيدرو ولي طوري كه احتياج نيست ببندي. 

شايد افت بتات به خاطره چيزه ديگه اي باشه ، ولي نصر ميگفت افت بتا به خاطر عفونت رحم . 

سلامت باشی عزیزم ممنونم از لطفت دوقلو نیس یه دونست بله سه تا دختر دارم کلینیک امید همدان دکتر فریمان ...

ممنون عزیزم که جواب دادی

منم دوتا دختر ناز دارم دوس دارم سومی رو پسر بیارم دارم تحقیق میکنم.نمیدونم کجا برم و چیکار کنم.من خودم شمال زندگی میکنم اینجا نزدیک ترین مرکز واسم ساری هسش که دوس ندارم برم میخوام برم تهران

دوستان گلم، من اینجا با کمال میل میام و جواب میدم، 

اما زندگی خودم و بی خوابی و مشکلات خودم رو دارم، پس نمیتونم همیشه آنلاین باشم، پس سوالات اورژانسی رو ممکنه نبینم، پس با تند تند پیام دادن و خصوصی پیام دادن مشکلی حل نمیشه، 

من فقط وقتی فرصت کنم میتونم بیام و به ترتیب پیام ها رو جواب بدم، وقتی هم اینجا، هم خصوصی چند تا پیام تکراری میدین واقعا تعجب می‌کنم و میترسم و نگران میشم

برای سوال اورژانسی اگر کسی بارداره باید زنگ بزنه بلوک زایمان بیمارستانی که دکتر زنانش کار میکنه، همون نصف شب جواب میدن، پس اینکه تعطیله مرکز یا مطب معنی نداره، در بدترین حالت همسرتون رو بفرستین بیمارستانی که کشیک زنان داره بپرسه

منتظر من موندن شاید برای نی نی تون، یا شرایط خودتون خطرناک باشه

منم مثل شما تمام این شرایط اورژانسی و غیر اورژانسی رو گذروندم، و میدونم بن بست وجود نداره، ولی منتظر من نشستن خطر داره، چون شاید حتی چند روز نتونم آنلاین بشم، از همه مهمتر متخصص زنان نیستم

عزیزم چیو ادامه بدم ؟ شما نتیجه گرفتین؟بار چندم مثبت شدین مشکلتون چی بود گلم از بس آزمایش منفی دید ...

استرادیول رو میگم گلم 

ولی حتما حتما از دکترتون بپرسین 

آره گلم سیکل خوبیه، همون دفعه اول بعد از دو iui منفی، با اولین میکرو مامان شدم