2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044783 بازدید | 684410 پست
اصولا سونو شکمی ۶هفته رو نمیبینه مگر اینکه دقت بالایی داشته باشه ببین خیلیا ۶هفته جنین رو نمیبینن چو ...

مرسی عزیزم 

لطف کردی جواب دادی 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ان‌ شاءالله هرچه زودتر خبر خوش بچه هاي خودت 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم  لطف کردی جواب دادی 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ان‌ شاءالله هرچه زودتر خبر خوش بچه هاي خودت

انشالله مرسی از دعای خوشگلت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون شما می دونی وقتی شش هفته میرن سونو کیسه رو میبینن جنین رو‌هم می بینن یا فقط کیسه را می بینن ...

عزیزم من ۶ هفته واژینال رفتم ساک بود فقط جنینم حتی نبود ی نقطه ریز کوچیک ی گوشه بود دکتر گفت این احتمالا کیسه زرده باشه ۱۰ روز بعد رفتم هم جنین تشویل شده بود هم قلب. اصلا نگران نباش تازه شکمی که الان اصلا نشون نمیده

سلام دوستان بنظرتون فردا ۱۰ انتقالم بی بی چک نشون میده؟؟ 

خیلی ناامیدم ... آنقدر که این چندساله هرکاری کردم و چندبار iui و انتقال منفی داشتم دیگه کوچکترین امیدی ندارم ... هیچ علائمی هم ندارم ... دوست دارم میشد برم‌کلا یه کوه خودمو پرت میکردم 😔😔 دیگه خسته شدم .. هر صبح میگم کاش فردا حداقل یه علائمی میداشتم که کمی دلخوش بشم .... 

بخاطر این بچه نداشتن کلا اعتمادبنفسم صفر شده ...‌ده ساله من دارم تاوان نازایی شوهرمو میدم اخه این انصافه؟؟😭😭 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم من ۶ هفته واژینال رفتم ساک بود فقط جنینم حتی نبود ی نقطه ریز کوچیک ی گوشه بود دکتر گفت این احت ...

خيلي ممنونم عزيزم 

ان شاءالله خدا به منم كمك كنه 🙏🏻

سلام من چندین ساله خواننده خاموش نی نی سایت بودم و نمیتونستم عضو بشم با شادیاتوو شاد شدم و با ناراحت ...

عزیزم الانم خیلی از دوستانی که مثبت شدن تو تاپیک هستن و راهنمایی میکنن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام دوستان بنظرتون فردا ۱۰ انتقالم بی بی چک نشون میده؟؟  خیلی ناامیدم ... آنقدر که این چندسال ...

نه انصاف نیست ولی چاره چیه 

بخواییم جدا هم بشیم هزار تا اَنگ بهمون میچسبونن غیر اینه؟

توکل برخدا خیلیا بی علائم مثبت میشن

بخدا قسم من بار آخر انتقال تکرر ادرار شدید داشتم از روز ۵ انتقال هرساعت ۹بار میرفتم دستشویی خودمم باورم شده بود باردارم.لک هم داشتم با خیال راحت رفتم آز دیدم منفیه اصلا ربطی به علائم نداره خواهری.هرکی هم علائم داره اینا اثرات پروژسترونه علائم واقعی بارداری از هفته ۶به بعد هستش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

خانم ها من شبي دوتا آمپول پروژسترون و يك شياف پروژسترون دارم 

روزي يك آ اس آ و يك آنوكسا هم دارم 

به نظرتون مي تونم يك شياف اضافه كنم ؟

به هيچ دكتري دسترسي ندارم امروز نه مركز نه دكتر خودم جواب نميدن 

عزیزم الان دیگه برا همه میکرو میکنن اما از همون لفظ آی وی اف استفاده میکنن. ولی در کل چون شوهر من تع ...

اهان

خدا حفطش کنه برات عزیزم😍😍

منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢
سلام عزیزم ممنون از توضیحت....اره دکتر منم لوله ام رو به خاطر همین بست ولی بازم بتام افت داشت......ش ...

من ساك تشكيل شد قلب تشكيل نشد، دكتر گفت اگر عفونت وارد رحم بشه اصلا ساك هم تشكيل نميشه و بتا افت ميكنه. 

يه لوله هيدرو بود واسه شما؟ مجدد عكس رنگي نگرفتيد؟ 

نه انصاف نیست ولی چاره چیه  بخواییم جدا هم بشیم هزار تا اَنگ بهمون میچسبونن غیر اینه؟ توکل بر ...

بخدا قلبم آنقدر توی این سالها شکسته که چیزی ازش نمونده ... فقط هرشب میگم خدایا بهم بگو من دارم تاوان چی رو پس میدم ؟؟ تمام زندگی و جوونیم با انتظار و حسرت و آمپول و عمل گذشت .. وقتی فکر میکنم همین دوماه اخیر چقدر زجر کشیدم و خودم  تک و تنها چندبار توی این سرما رفتم تهران ویزیت شدم و برگشتم ... هیسترو کردم و ... شاید ده بار از کرمانشاه رفتم تهران تا بعداز دوسال ضخامتم اوکی شده دلم برای خودم آتیش میگیره ...

هزینه اش به کنار ...

کاش خدا پیشم بود  تا میفتادم بپاش... میگفتم من که نمیدونم دارم تقاص چی رو پس میدم ولی تو خدایی کن و از من بگذر 😭😞😞

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
مرسی عزیزم  لطف کردی جواب دادی 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ان‌ شاءالله هرچه زودتر خبر خوش بچه هاي خودت

ایشالا که این هفته میری پیش دکترت سونو میکنه و نی نی نازنت رو میبینی

میدونم چقدر حالت خرابه منم فردا روز ازمایشمه از سه شنبه لک داشتم از دیروز بیشتر شد از دیشب تقریبخونریزی روون شده اصلا نمیدونم فردا برم ازمایش یا نه 

جرات نکردم به شوهرم بگم خونریزی دارم گفتم بزار تا فردا که جواب ازمایش بیاد فکرش راحت باشه 

همش میگه این همهامپول زدی مگه میشه نشه 

امیدوارم خواست خدا به ارزوهای ما نزدیک باشه و دامن هممون سبز بشه

سلام عزیزم برای امضات خیلی ناراحت شدم ایشالا زود زود صاحب نی نی یا نی نس های گل میشی مسمویت بارداری ...

اره.مسمومیت گرفتم.و چون هیچ علمی نسبت بهش نداشتم باعث دکولمان شد و نابودم کرد.من فک میکنم تنبلی تخمدانم باعث مسمومیت شد.اون داروهایی که میخوردم باعث شد.ولی اگه دکترم خوب میشد جلوشو میگرفت.خودمم که دکتر نبودیم و متوجه نشدم.

😉