2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست
ماهایی که به سادگی باردار نمی شیم و  ای وی اف میکنیم در حقیقت میدونیم که داروهای هورمونی بی ضرر ...

ايشاله  عزيزم، واسه اقدام طبيعي هم  خيلي ها با دارو باردار ميشن من بيشتر واسه بچه ميگم اون هم همسرم نگرانه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها یه سوال داشتممم ، میگن خوردن دارچین و سیاهدونه آندومتر و نازک میکنه درسته ؟؟؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
ايشاله  عزيزم، واسه اقدام طبيعي هم  خيلي ها با دارو باردار ميشن من بيشتر واسه بچه&nbs ...

نه عزیزم نمیخواد نگران باشی 

به این بچه ها ،بچه های طلایی میگن هم بخاطر سخت باردار شدن مادر هم بخاطر تشکیل بهترین جنین ،تحقیق که شده بچه های ای وی اف هوششون بیشتر از طبیعیاست 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
دوستان کسی نمیدونه؟ بنظرتون دو تا دو‌تا بخورم؟  @samin11   ثمین جان شما نمیدونی؟

عزیزم نمیدونم 

ولی فک کنم دو تا دو تا خوردن کاملا اشتباه باشه

ولی میدونی که ال دی رو از روز پنج هم میشه شروع کرد

امشب یکی بخور تا فردا از دکترت بمرس

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه هر ساعت نمیزنه. یه روزایی خوب ضربه میزنه اما یه روزایی اروم و هر چند ساعت یه بار دو سه تا تکون و ...

عزیزم😍😍😍 معلومه خیلی باباییه😅 خدا حفظش کنه براتون

من که فقط ضربه هاشو حس میکنم تکون خوردنو اینور اونور رفتنشو اصلا😶

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم خوبی وزنت بالا رفتع؟

سلام فریباجون، قربونت. شما خوبی؟

وزنم بله حداقل هشت کیلو اضافه کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بچه ها 

میگم یه سوال🤔

تو عکس رنگی ففط باز و بسته بودن لوله ها قابل تشخیصه؟

فیبروم باشه مشخص نیست ؟

اخه من فیبروم دارم امروز عکس رنگی انداختم گزارشی از فیبروم نزده 

سوال بعدی اینکه اگر رحم قوس داشته باشه وسپتوم دار باشه تو گزارش هم می نویسن یا فقط تو عکس مشخصه؟

اره واسه منم یکم کوچیکه واسه همین دکتر ترسوندم گفت بچه از سنش عقب تره ولی خداروشکر نبود شما هم نگران ...

توکل به خدا عزیزم

ولی من خیلی اضافه کردم تقریبا هشت کیلو شایدم بیشتر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه اصلا کار سنگین نمیکنم ... منم همسرم اکثر کارهها رو میکنه ولی خب دیگه غذا پختن بلد نیست ... امیدوا ...

چرا خب گاهی یه کوچولو زیر دلم درد میکنه یا زیر نافم احساس گرفتگی میکنم ولی به هییییچ کدومشون اهمیت نمیدم چون مطمئنم صددرصد اثر داروهاس

ان شاالله که هممون خوش خبر باشیم به حق ۱۴ معصوم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
شکم شما هم کوچیکه؟ آخه منم حس میکنم شکمم زیاد بزرگ نشده، تا نافم اومده بالا

من تا ماه شش سرکار رفتم هیچ کی نفهمید حاملم. بعدشم کلا ۶ کیلو اضافه کردم. ولی پسرم درشت بود ماشالله . نگران نباش.  فقط ویتانیتها و قرص اهن و هرجی که دکتر بهت داد رو مرتب بخور.  

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین