2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
گلم تو برگه ایی که به ما دادن گفتن حتما شیافهاتونو واژن بزارید و یکساعت دراز بکشید ... اونی که خارج ...

آره من واژینال میذارم بیشتر از یه ساعتم درازکش میمونم

امروز روز ۵ انتقالمه شمام انتقالی هستین؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیلو جون قطع که کردم، همسرم بهم گفت مگه زبون نداشتی، چرا بهش هیچی نگفتی؟ چرا جوابش رو ندادی؟ گفتم حو ...

وااای پوکیدم از خنده    آخه منم دقیقا اینجوریم و دقیقا همسرم هم همینو بهم میگه.

آره من واژینال میذارم بیشتر از یه ساعتم درازکش میمونم امروز روز ۵ انتقالمه شمام انتقالی هستین؟

من چهارشنبه گذشته انتقال داشتم😪 یه بلاست یه سه روزه😍😍

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
چرا استفاده میکردم هم شیاف هم آمپول نمیدونم چرا پریود شدم همچنان خونریزی دارم خیلی 

بعیده با پروژسترون پریود شی ... حتما مربوط به جنین یا هماتوم .. انشاله که جنینتون سالم و سلامته ... آزمایش دادید؟؟ چندم انتقالید؟؟  

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
جانا سخن از زبان ما میگویی  من که خواهر شوهرم فهمید باردارم یه زنگ خشک و خالی به همسرم نزد! فق ...

واااااقعااا متاسفم....یه آدم چقدر میتونه منفی و سیاه باشه ....حالا که بعد از این سال ها برادرش داره پدر میشه ذوق کنه و آرزوهای خوب بکنه....ولش کن بزار توی دنیای سیاهش بمونه.

نه دیگه ازمایش ندادم همون روز زنگ زدم مرکز بهم گفتن داروهاتو قطع کن منم کردم 

عزیزم از خدا میخوام بهترین ها برات رقم بخوره ... ❤