2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
طرازی و انصاری پور خوبن من با طرازی ویزیتم شدم خیلی دقیقه هرچی لازمه بهت میده دارو. از نظر همسرم هز ...

برای چی میخوای پی جی اس کنی عزیزم؟؟؟برای سلامت ؟؟؟یا آز ژنتیک دادی حتما باید انجام بدی؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
چه یه دونه بخوای انجام بدی چه ۵ تا نرخ ثابته اونا اولین تعداد رو رو ۵ تا در نظر گرفتن با این قیمت ...

اووووه .همش از خودم میپرسم توی زندگی چه گناهی مرتکب شدم که لایق اینهمه زجر خدا بودم واقعا دوست دارم بمیرم فقط از خدا سوالامو بپرسم که من مگه چه کرده بودم به درگاهت.    

چرا یکی براحتی باردار میشه و بعد من ....

دیگرون برا بچه هاشون مدام اسباب بازی و لباس میخرن من باید با حسرت نگاهشون کنم و برا چیزی که ممکنه تا آخر عمرم هم به دست نیارمش پول مفت خرج کنم واقعا مرسی خدا جون با اینهمه عدالتت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چه خبره  میگن تو پی جی اس جنین احتمال داره از بین بده یا ضعیف بشه .درسته؟؟؟

آره ممکنه .منم موندم انصافشون کجاست فقط

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
وای چه بد. چندمین بارتونه?هنوز باردار نشدین?

۱۷ بار انتقال جنین داشتم باز دارم اقدام میکنم برا پانکچر

برای چی میخوای پی جی اس کنی عزیزم؟؟؟برای سلامت ؟؟؟یا آز ژنتیک دادی حتما باید انجام بدی؟؟؟

آخه ۱۷بار انتقال ناموفق به نظرم نیاز به پی جی اس داره

خدا بهت صبر بده 

یکی از بچه هایی که از ته دلم میخوام زودتر باردار شه تویی 

بعد از دو سال اومدم تو سایت که سراغ تو را بچه ها بگیرم ببینم بالاخره مادر شدی یا نه .خدا ایندفعه نا امیدت نمیکنه

طرازی و انصاری پور خوبن من با طرازی ویزیتم شدم خیلی دقیقه هرچی لازمه بهت میده دارو. از نظر همسرم هز ...

تو چرا میخوای pgs کنی؟

حالا برو مام ویزیت شو شاید نیازی نباشه

منم همسرم مشکلی نداره

اما بیبین این یه چیزه صد در صدی نیست که نمیدونی که جواب میگیری تو انتقال اول یا نه ،چهل و خورده ای پنجاه تومن واسه چند بار زیاده خب

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

ماشاالله عزیزم خدا ناامیدت نکنه الهی.  من دوبار رفتم نشد ببخیال شدم. اما شوهرم میگه دوباره بریم.میخوام برم اما میترسم منفی شه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام من کاملا پریود شدم زنگ زدم مرکز گفت داروهاتو قطع کن 

عزیزم مگه پروژسترون استفاده نمیکنی؟؟ چطور ممکنه با پروژسترون پریود شی؟؟؟ 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
اووووه .همش از خودم میپرسم توی زندگی چه گناهی مرتکب شدم که لایق اینهمه زجر خدا بودم واقعا دوست دارم ...

Samin چرا انقدر گره افتاده به کارمون 

الله و اعلم

ببین نا امید نباش مطمئنم یه روزی مادر میشیم هممون

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
آخه ۱۷بار انتقال ناموفق به نظرم نیاز به پی جی اس داره

کاریوتایپ دادی؟؟؟نمیخوام دلت رو بلرزونم یا ته دلت رو خالی کنم ولی پی جی اس هم تمام کروموزم ها بررسی نمی شن ولی از پی جی دی بهتره.ضمن اینکه میگن جنینی که تو پی جی اس سالم تشخیص داده بشه وقت انتقال صد در صد مثبت نمیشی یعنی اینکه فک کنی حالا دیگه این جنین سالمه و حتما حامله میشم نیست.تو یه تایپیک خوندم که طرف پی جی اس کرده بود و حامله هم شده بود ولی تو غربالگری بچه نا سالم تشخیص داده شده بود وقتی هم اعتراض کرده بود که اینهمه پول گرفتین و.... گفته بودن احتمال داره کرومزومی مشکل داشته که تو پی جی اس بررسی نشده 

بچه‌ها من از دیروز نسبت به قبل سخت‌تر نفس میکشم و خیلی خسته‌ترم. یکم زود نیست؟؟ هر جا دیدم تو ماه آخر تنگی نفس داشتن. ممکنه خودم مشکلی پیدا کرده باشم؟ کرونا هم خیلی بعیده چون جایی نمیرم. 

@زینبی_بابا    عزیزم شما هم میشه نظرت رو بگی؟ من الان تو هفته یازدهم. دوقلو باردارم. 

خدا بهت صبر بده  یکی از بچه هایی که از ته دلم میخوام زودتر باردار شه تویی  بعد از دو سال ...

مرسی خواهری واقعا بد دردیه 

نه میتونم قیدشو بزنم نه بچه دار میشم 

فقط باید ادای آدمهای بیخیال و شاد رو بازی کنم تا کسی ندونه درد دارم

سلام بچه ها، خوبید؟؟ 

از خودم بگم که امروز رفتم مرکز مهر کارت جنینامو بگیرم اما حالم خیلی گرفته شد

17 تا تخمک داشتم که فقط 7 تاش خوب بود و از 7 تا فقط 3 تا جنین شد که 3روزه فریز کردن اما نگفتن گریدش خوبه یا نه، ازشون پرسیدم گریدشو گفت خوبه که فریز شده

حالم خیلی گرفته شد این همه عذاب و استرس که روز قبل پانکچر بهم وارد شد اینم الان که کلا 3 تا جنین دارم البته ناشکری نمیکنم و این 3تارو رو چشمام میذارم اما انتظار بیشتر داشتم چون شوهرم تو آزمایشا مشکل حاد نداشت حتی مورفو 65% میخورد دیگه سپردم به خدا

برام خیلی دعا کنید بچه ها

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️