2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست
گفت چون یکماهه عمل شده تا فروردین جا داره برا بهبودی.فدات سلامت باشی

خب خداروشکر

توکل به خدا 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من بعد صبحانه میخورم عزیزم اکه بخوای روزی دو تا بخوری بعد ناهار بعد شام بخور، والا دکتر عارفی گفت با ...

مرسی عزیزم

عکست رو‌ به دکتر عارفی یا فروتن نشون دادی؟ 

انشالا که چیز مهمی نباشه عزیزم به خودت سخت نگیر بزار دکتر ببینه بعد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروانه ن ندارم س بار پانکچرشدم وچهار بار انتقال هرسری تخمک و جنینای کمی برام تشکیل میشه این دفعه باید برای سلامت جنین هاهم اقدام کنم ک اونم نمیدونم چندتاازجنینتم ازبین برن

عزیزم دیگه ۱۳ و ۱۴چ فرقی باهم دارن بتایی ک روز ۱۳ ۱،۶روز۱۴ ۱۰۰۰۰نمیشه ک تازه جنین های بلاست روزای ۱۰ ...

عزیزم ناراحت نباش 

انشالله دفعه بعد

جنین داری بازم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزم من ماه بعد انتقال دارم سیکل بلنده ۸۳ کیلو بودم الان با رژیم ۷۸ حالا دو دلم نمیدونم رژیمم ...

من باشم الان رژیم نمیگیرم بدنت ضعیف میکنه و خوب نیست الان حسابی خودت تقویت کن انشاءالله باردار بشی بعد زایمانت رژیم بگیر وقت زیاده

ن نیلو من س بارپانکچرشدم و چهار بار انتقال خیلی کم برام تخمک و جنین تشکیل میشه تازه دکترمم میگفت باید جنیناتو ازنظرژنتیکی تست کنیم ک اونم معلوم نیست چندتاش ازبین بره و برام بمونه یا ن 

پروانه ن ندارم س بار پانکچرشدم وچهار بار انتقال هرسری تخمک و جنینای کمی برام تشکیل میشه این دفعه بای ...

عزیزم چرا جنین ها از بین برن من خودم برایه تعیین جنسیت پی جی دی کردم فکر نکنم باسلامتش کاری که رو جنین میکنن فرق داشته باشه یه سلول برمیدارن ۹تا داشتم نه تاشم موند

سلام بچه ها اینجا کی جنین سه روزه انتقال داده و مثبت شده؟؟؟ جنین سه روزه چند سلولیه؟؟؟

سلام من هر 2 بار 3 روزه بود ...و هر بار مثبت شدم ..8 سلولی بود

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
من باشم الان رژیم نمیگیرم بدنت ضعیف میکنه و خوب نیست الان حسابی خودت تقویت کن انشاءالله باردار بشی ب ...

دکترم که فقط رو وزنم تایید داره نمیدونم زینب جونم جوابمو نداد سر در گمم ازشم پرسیدم گفت اتفاقا خوبه حالا گفتم اینجام مطرح کنم ببینم دوستان نظرشون چیه مرسی عزیزم