2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیز دلم ممنون که به یادشون بودی فداتشم شما چقدر مهربونی😘😘 اره عزیزم صبح مرخص شدن ولی دکترش م ...

فدااات عزیزم. خب خدارو شکر داروهاش رو بخوره و تو خونه خودش قطعا آرامشش بیشتره و نگرانی هاش کمتر. همین کمک میکنه فشارش سریعتر نرمال بشه. آرزو میکنم 9 ماه دیگه نی نی های خودت تو بغلتون از بیمارستان به خوشی و خرمی مرخص بشین عزیزم

چشم اگه قابل باشم حتما دعا میکنم عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدااات عزیزم. خب خدارو شکر داروهاش رو بخوره و تو خونه خودش قطعا آرامشش بیشتره و نگرانی هاش کمتر. همی ...

ممنونم مهربونم از ته دلم دعا میکنم به هر چی که میخوای و آرزوته برسی به لطف خدا ان شاالله که پسر نازنینتو به سلامتی و دل خوش به دنیا بیاری و صحیح و سالم بغلش کنی و وقتی تو بغلت داره شیر میخوره از ته دلت شاد بشی🤲

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام خانما کسی بوده اوایل بارداری بعضی موقع ها لرز داشته باشه و پاهاش یخ بشن بعضی موقع ها بدنم لرز د ...

عزیزم من ۴ روزه انتقال دادم همینجوری میشم نمیدونم از چیه پاهام یه تیکه یخ میشه با جوراب و پتو به زور گرم میکنم

نگران نباش خیره ان شاالله گل پسرات دوست دارن خودتو گرم کنی سردشون نشه وروجکا 😍😘 شایدم فشارت پایینه 

انشالله که بلاست میشن و مامان دوتا فرشته ی ناز میشی الهی آمین

ممنون گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آزمایش pgd برا سلامت جنینش فضاییه بقیه قیمتاش زیاد فرقی نمیکنه یه کوچولو شاید بالا باشه مثلا انتقا ...

اها درسته بله. ولی من قبلیمو تو بیمارستان بهمن انتقال داده بودم پانکچرش هفتو چهارصد بود این دوستمون میگه پانکچر مام شش میلیون. گفتم پس تقریبا مثل همن. قیمت pgd رو نمیدونم ولی نظرم اینه کلا یکم بیشتر ادم پول بده ولی جنین شناسش خوب باشه و مجهز باشه مرکزش میارزه. البته من تجربه ای از مام فعلا ندارم طبق شنیده هام میگم مرکزش دستگاهاشون مجهز توکل بخدا دیگه انشالله هممون هرجا که میریم جواب بگیریم در نهایت باید خدا برامون بخواد ایشالله هرچه زودتر ..

در اندک من تویی فراوان یارب..
مرسی گلم از جواب. پس تقریبا مثل همون بیمارستان بهمنه . ممنونم عزیزم اخه این چند روز خوندم میگفتن بعض ...

به نظرم تقریبا یکیه.مثلا پول سونو زیاده درسته ولی عوضش سونوعادی نیست و داپلره و اگه مشکل خونرسانی و...باشه همون اول نشون میده یا برا انتقال یا تخمک کشی یه بار سونو میکنن درحالی که مراکز دیگه هردوسه روز.واسه ماهایی که از شهرستان میریم خیلی بهتره.من هر۲_۳روز میخاستم برم برا سونو باید چندمیلیون پول کرایه میدادم😂دکترمم عالیه الان بااینکه دیگه پیشش نمیرم ولی هرهفته تو واتساپ حالمو میپرسه واسه ریداکت و اکوی قلب و...کلا بادکترای هماهنگ میکرد برام

اها درسته بله. ولی من قبلیمو تو بیمارستان بهمن انتقال داده بودم پانکچرش هفتو چهارصد بود این دوستمون ...

منم همینطور

اما برا کاری که من میخوام بکنم اون اختلافه قیمته خیلی زیاده

مام pgd پنج تا جنین رو میگه۳۴

ابن سینا میگه ۱۵ 

منم خیلی دلم میخواست برم مام اما با هزینه های دیگه باید بالای ۴۰ تومن پول داشته باشم

باز اگه مطمئن بودم با بار اولی که این کارو میکنم مثبت میشم میرفتم 

اما معلوم نیست که

انشالله که هممون مثبت بشیم 

بخدا دیگه طاقتم تموم شده

انقدر فکر کردم پیر شدم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم ازعوارض پروژسترونه نگران نباش

آره من اصلا اینجوری نمیشدم 

میگم عزیزم اگه جنین لانه گزینی کنه چند روز بعد انتقال لانه گزینی میکنه؟ البته جنین سه روزه