2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

سلام بچه ها.امروز نهم انتقالمه.صبح بی بی گذاشتم بازمنفی بود.دیگه کلا ناامید شدم.چون با سه تا جنین بلاست باید حداقل یه هاله کم رنگ مینداخت.😪

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
عزیزم آزمایش azfچی هست؟ برا چی انجام میدن؟

مردهایی ک مشکل ناباروری دارن وقتی ارولوژ مراجعه میکنن تمام این آزمایشات رو دکتر ارولوژ براشون مینویسه. 

azf اسم یک ناحیه در کوروموزوم y مرد هست که مورد بررسی و تجزیه تحلیل قرار میگیره ک متوجه بشن اختلالی داره یا خیر.

ب ندرت پیش میاد در جواب این آزمایشا مشکلی دیده بشه ولی خب باید مرد رو از همه نظر چکاپ کنن برا همین انجام میدن.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره والله. منم بدترین دوران عمرم رو دارم تجربه میکنم. الان این بیست روزی که تا بخواد جواب آزمایشش بی ...

معمولا این آزمایش ها برای چکاپ کامل هست و اینجور ک ارولوژ ب همسرم گفته بود جای نگرانی نداره و خیلی کم و ب ندرت پیش میاد مشکل خاصی توی جواب آزمایش دیده بشه. شما هم نگران نباشید. منم برای کاریوتایپ و azf خیلی استرس داشتم اما خداروشکر مشکلی نبود. مطمئنا همسر شما هم سالمه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام بچه ها.امروز نهم انتقالمه.صبح بی بی گذاشتم بازمنفی بود.دیگه کلا ناامید شدم.چون با سه تا جنین بل ...

سلام عزیزم ناامید نشو .. زوده هنوز ..فکر کنم شما لک داشتی درسته؟؟ 

علائم داری؟ 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
معمولا این آزمایش ها برای چکاپ کامل هست و اینجور ک ارولوژ ب همسرم گفته بود جای نگرانی نداره و خیلی ک ...

توکل بر خدا. آخه همسر من الیگو اسپرمیه حاد داره . مورفو و تحرک صفر واسه همین نگرانم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام گلم هزینه انتقال و پانکچرتون چقدر شد تو مام؟

پانکچر۶تومن.۳تومن انتقال.چون جنین هام زیادبود ۳تومنم هزینه ی فریز شد.۳و خورده ای هم داروها شداکثرا خارجی گرفتم.یه بار توشروع سیکل.یه بار تو انتقال یه بار هم تو پانکچر سونو شدم هرکدوم فک کنم ۳۶۰باهزینه ی ویزیت شد

آره عزیزم این رو من با اصرار خودم چک کردم. اینجا اصلا بهش بها ندادن. منم تعریف نام رو خیلی شنیدم. به ...

خاهش میکنم‌ عزیزم.منم دقیقا سال پیش مثل شما بودم تو شهرمون انجام دادم یه بار منفی شد یه بارهم سقط شد یعنی داغون شدم.اومدم مام بار اول ۳قلو شد.خیلییی کارشون فرق داره 

جدا؟ نه هزینش مهم نیست. خسته شدم از غم و غصه. من اول شوهرم صدهزارتا اسپرم داشت با مورفو و تحرک صفر. ...

عزیزم این ازمایش زمانی که مرد ازلحاظ ظاهری نرمال نباشه معمولا جوابش بد میاد.اکثرا براهمه نرماله نگران نباش

عزیزمم. ولله فکر کنم الان خیلی زوده برای جنسیت. لابد ریزه تر هم هستن، احتمالی که تو ان تی میدن خیلی ...

ای جونم فسقلی های ریزه میزه, ایشالله جنسیتشون روگفتن به منم بگو, وای قربونشون برم, بچه های طلایی. توخونه کارنمیکنی؟؟