2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منم از صحبت های شما دوزاریم افتاد .همسرم الانم که توی راه هستیم و داریم میریم تهران باز میگه ب ...

ثمین من از دکترم پرسیدم که شما مرکز مام هم میرید؟؟؟گفت نه چطور گفتم آمار مثبتش بالاست گفت اینا تبلیغاتشونه  اونجا فقط تلکه پول میکنن ملت رو .

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
بچه ها من تو تبریز بیمارستان بین المللی ولیعصر انتقال دادم و جنین شناس اونجا حتی رزیدنت دکترمم میگفت ...

جالبه همچین حرفی زدن میخواستن درصد مثبت شدنو بالا ببرن؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام زینبی جون🙈 الان ترشحاتم بی رنگ نیست مایل به زرده یعنی خودمو خشک میکنم حس میکنم دستمال رنگی می ...

بچه ها کسی نمیدونه منو راهنمایی کنه

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
دقیقا منم از صحبت های شما دوزاریم افتاد .همسرم الانم که توی راه هستیم و داریم میریم تهران باز میگه ب ...

مراقب خودت باش

اگر شوهرت اصرار داره برو ویزیت شو تو که وقت گرفتی حرفاشونو همه چیز رو کنار هم مقایسه کن و بهترین تصمیم رو بگیر

مام با آزمایشگاه کریمی نژاد کار میکنه ما بعد ویزیت تو مام رفتیم کریمی نژاد چون پرونده هامون از سال ۹۳  اونجاست که آزمایشات قبل ازدواج انجام دادیم

اونام همین قیمتارو گفتن و ۴تا آزمایش بی ربط دیگه هم گفتن باید انجام بدین واسه پولش

که وقتی به پزشکی که تو ابن سینا هست تلفنی گفتم گفت واقعا نمیدونم چرا اینارو خواستن ازتون🤔

حالا ۲۷ ام برم ببینم اونا چی میگن 

والا چشمم ترسیده،نرم حضوری حرفای اینا هم دوتا بشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

ثمین جان شما تا الان رویان میکرو کردی؟ ۳۵ سابقه داره و پروتکل های درمانیش ب روزه. من رویان میرم و رضایت دارم واقعا دلسوزانه پرونده هارو بررسی میکنن و خطا ندارن. آزمایشگاه جنین شناسیس هم خیلی خیلی مطمئن و دقیق هست.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه اون عکس اون موقع اگر چیزی بود نشون مبداد الان اینا جدید ایجاد شدن احتمالا بله سپتوم ممکنه باعث ...

ببخشید زینب جون زیاد ازت سوال کردم مگه سپتوم رحم همون رحم دو شاخ نیست ک میگن مادرزادی هست؟

سلام به همگی امروز ۹انتقال هستم.

از عصری یهو زیر دلم درد شدید گرفت تا دراز کشیدم آروم شد،کمرم از دیروز تاحالا گودی کمرم خیلی درد میکنه.

چکار کنم یعنی همش بخوابم؟مگه نمیگن باید راه برم که خونرسانی بشه؟

این درد برا چیه؟خیلی بدجور درد گرفت

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

ثمین جون یعنی فرصت نمیکنی که فردا هردو مرکز بری ؟من خودم مام نرفتم ،ولی ای کاش شما میرفتی یه ویزیت بشی ببینی اصلا نظرشون چیه و خودت از نزدیک ببینی که راحت بتونی مقایسه کنی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ثمین من از دکترم پرسیدم که شما مرکز مام هم میرید؟؟؟گفت نه چطور گفتم آمار مثبتش بالاست گفت اینا تبلیغ ...

دکترتون کیه عزیزم؟والا منم همین حس رو پیدا کردم 

من اصلا زن ولخرجیم ولی واقعا زورم اومد توی این زمینه.آخه قراره من پی جی اس کنم خوب توی ابن سینا هم میکنن و جنین شناسشم  کارش درسته پس چه کاریه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مراقب خودت باش اگر شوهرت اصرار داره برو ویزیت شو تو که وقت گرفتی حرفاشونو همه چیز رو کنار هم مقایسه ...

اوکی عزیزم

حالا چرا اینقدر دیر وقت گرفتی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
باشه جانم .امیدوارم هرچی خیره برات پیش بیاد

مرسی عزیزم