2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما به نظرتون سه روز اول انتقال رو بخوابم و برای غذا و نماز و سرویس بهداشتی بلند شم.واز روز ۴زندگی ...

مبارکه عزیزمممم اره اینکار و بکن که خیالت راحت باشه هر روزم ایت الکرسی بخون با ۱۰۰ تا صلوات بخاطر ادامش خودت 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بچه ها من دارم از تهران برمیگردم رفتم مرکز مام با دکتر علیرضایی ویزیت شدم رفتم پیش جنین شناس  ...

ای خدا عزیزم واقعا خیلی گرونه این قیمتا

ناراحت نباش گلم ابن سینا دکترای خیلی خوب داره

دکتر طرازی خیلی تعریف میکنن 

سلام گلی خوبی؟میگم مگر شما قبل از میکرو عکس رنگی ننداختید که الان انداختید؟  ابن سینا عکس رنگی ...

انداخته بودم عزیزم تو مرکز رویان ولی نشون نداده بود چیزی نگفتن برا ۴ سال پیش بود ک دکتر عارفی گفت باید دوباره بندازی اینو قبول ندارم برو ابن سینا با بیهوشی بنداز ک امروز رفتم گفتم سپتوم رحمی داری برا همین تا حالا همه بتا خونم بالا میرفت بعد افت میکرد

زینب جون منو یادته بعد سونو واژینال و سه ساعت ترافیک خونریزی کردم دکترم داروهامو زیاد کرد دوتا امپول پروژستون میزدم سرجاش موند دوتا شیاف میزدم کرد ۴ تا و امپول انوکسامو کرد یه روز در میون الان نه لکه بینی دارم نه خونریزی خداروشکر شیافمو باید بکنم‌همون دوتا پرسیدم از منشی ها انقدر گیجم شک کردم دسترسی هم ندارم دیگه به دکتر تا دوشنبه @زینبی_بابا    

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
اگه با شروع پروژسترون ضخامت ثابت میشه پس چرا استرادیول مصرف میشه ؟؟؟؟حتی بعد از پروژسترون؟؟؟ استرادی ...

عزیزم راستش من کلا یک بار انتقال دادم وزیاد تجربه واطلاعاتی ندارم ... دکتر اینو به من گفت که بامصرف پروژسترون اندومتر ضخامتش ثابت میمونه ...من مشکل اندومتر داشتم دوبار بخاطر استفاده از استرادیول اندمترم خیلی ضخیم شد انتقالم کنسل شد بارسومم بدون استرادیول بازم صخامتم رو ۱۲ونیم رفت ومنفی شدم کلا 

انداخته بودم عزیزم تو مرکز رویان ولی نشون نداده بود چیزی نگفتن برا ۴ سال پیش بود ک دکتر عارفی گ ...

عجب ....باز خدا خیر عارفی بده که فرستادت عکس رنگی ..وگرنه فعلا فعلا الافت میکردن که چرا بتا افت داره

....میگم نکنه من شیراز عکس رنگی بدم بعدپزشکهای ابن سینا قبول نکنن؟

بدون دفترچه با بیهوشی ابن سینا چند میشه؟

نه عزیزم با عکس رنگی معلوم شد تا حالا این همه کار کردم نفهمیدن

🥺🥺 ای بابا

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
خواهش مي كنم  بازم حتما خودت پيگيري كن  هم خود بهزيستي حتما مشاور داره هم فكر كنم مي تون ...

چشم گلم میپرسم🙏

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم