2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
چرا این فکر به ذهنت رسیده؟  تو عکس رنگی مشکلی داشتی؟  تو سونو های قبلی مشکلی بوده؟  ...

نه تو عکس رنگی مشکلی نداشتم. رحمم تو سونو هم مشکلی نداشت بجز همین آندومتریوز که تو پانکچر فهمید دکترم. بخاطر این می گم، چون اغلب بعد چند بار منفی شدن میگن بیا هیسترو کن، حالا من چون یک بار منفی شدم میخوام خیالم راحت باشه بخاطر این نبوده که رحمم مشکلی داره.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام ماماني طاها جون ، خوبي عزيزم ؟ خيلي خوشحال شدم پيامت رو ديدم ، ان شا الله كه حال دل شما هم خوب ...

سلام ماماني جون خوبي عزيزم 

بچه هاي گلت خوبن 😍

خيلي خوشحال شدم تو راهيت رو ديدم خدا سالم و صالح بزاره تو بغلت و عمر با عزت خدا بهش بده ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم عزیزم انشالله راهگشا باشه  ولی سرخود استفاده نکن حتما با دکترت درمیون بگذار خیلی س ...

قربونت

میگم بهش حتما

ازروز چندم استفاده کردی؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
عزیزم من نشاسته و لوبیا سبز رو راستش قبول ندارم خودم هم برای نازکی پیاده ردی کردم  آب زیاد خو ...

ممنون گلم

آره تو یه جا خوندن لوبیا سبز خودش عامل پایین اومدنه استروژنه ودر نهایت نازکی آندومتر 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
نه تو عکس رنگی مشکلی نداشتم. رحمم تو سونو هم مشکلی نداشت بجز همین آندومتریوز که تو پانکچر فهمید دکتر ...

نه  گلم، پس اگر این جوریه آدم هر روز بره چکاپ کنه، نکنه سرطان بگیره 

کی میریم سراغ آزمایش های تخصصی؟ وقتی به چیزی شک کنیم

رحم شما هم وقتی مشکلی تو بقیه جاها نداشته لازم نیست الکی دستکاری بشه 

منفی شدن هم علت اصلیش جنین هست، ان شاء الله دفعه دیگه جنین ها خوب رشد کنن

ممنون گلم آره تو یه جا خوندن لوبیا سبز خودش عامل پایین اومدنه استروژنه ودر نهایت نازکی آندومتر  ...

من مطالعه ایی نکردم ولی خب به اینکه با غذا آندومتر تغییر کنه در حد زیاد اعتقاد ندارم، با تعادل در غذا موافقم 

وقتی دارو هست دیگه کارهای دیگه میشه افراط و تفریط خصوصا اگر تقلید بدون مطالعه باشه

بنظرم اینکه بعدش بری یا نری دسشویی فرقی تو مثبت شدن نداره. من خودم با اینکه موقع انتقال مثانم خالی ب ...

مگه به شما نگفته بودن مثانه پر باشه؟ وای خیلی بده مثانه پر باشه از اون ورم دستکاری کنن🙊🙈 دکتر به من گفت صبح که رفتی دستشویی بعدش یه چایی و یه لیوان آب بخور دیگه نرو دستشویی

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
روزي كه من براي انتقال رفتم ديدم يه خانمي با يك بطري بزرگ آب اومده همش داره مي خوره  اون يكي ا ...

وای نه این که خیلی اشتباهه چرا باید از شبش خودتو نگه داری با چند لیوان آب خوردن حل میشه دیگه

دکتر به من گفت صبح که رفتی دستشویی یه چایی و یه لیوان آب بخور دیگه نرو دستشویی 

من تحملم کمه مخصوصا که سنگ کلیه هم دارم سخته برام 😒

خب عزیزم نیم ساعت بعدش برو دستشویی، من که رفتم مشکلی ام پیش نیومد خداروشکر یادمه قبل اینکه برم از م ...

😂😂 دقیقا

سعی میکنم در حد انفجار آب نخورم 😁😁

برا من با مثانه خالی اما یه ساعت بعد انتقال نتونستم دووم بیارم اما شوهرم واسم لگن گذاشت از تخت پایین ...

مگه همسرت موقع انتقال کنارت بود؟؟