2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اگر رویان میری احتمال زیاد واسه یک ماه دیگه نوشته 

آره رویان میرم 

ان تی و غربالگری رو واسه ماه بعد نوشته 

ولی یه ازمایش قند دو ساعته نوشته تاریخشم زده بود 8 این ماه 

فردا میرم بپرسم 

خداجونم شکرت       
ببین هر جایی میتونی انجام بدی  ولی بودم دکتر احمدی رویان نوبت میگرفتم، خیلی عالیه و دقت بالا د ...

باشه ممنون پس منم از دکتر احمدی وقت میگیرم 😃

باشه سعی میکنم کمتر برم 

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو هزار مرتبه شکر عزیزم، مشکل خاصی داشتید؟ 

همسرم ازو هستن 

منم پلی کیستیک بودم 

خداروشکر لطف خدا شامل حالمون شد 

انشاءلله مامان شدن همه منتظرا 😍

خداجونم شکرت       
خوش بحال اون بعضیا والا

اون که اره ولی قسمته ماهم اینه خواهر چه میشه کرد ای وی اف و هزینه هاشو درداشو .... ولی انشالله پایانش خوش باشه این سختیاش فراموش میشه

یاخدا .مگه میخوان چیکار کنن انقدر اختلاف آخه

منم مثل شما رشتم 

از قبل که نوشته هاتونو خوندم متوجه شدم شمام الزهرا میرفتی

منم مریض این بیمارستان بودم که دکتر یه روز مونده به پانکچر بهم گفت تانک فریزش پرشده

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

منم با همه ی اتفاقای جور واجور دیروز بالاخره بیمارستان خصوصی پانکچر شدم چون 18 تا فولیکول داشتم انتقالم افتاد ماه دیگه

گفت 3 تا 5 روز دیگه تماس بگیرم واسه تعداد جنینا

برام دعا کنید عزیزای دلم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
برای قبل انتقال هم خوبه ؟ با قرص اسپرین تداخل ایجاد نمیکه ؟ 

عزیزم من قبل پانکچر دارم میخورم دکتر داده آسپرین و ژل رویال و اسید فولیک

فرتیل اید و فرتیل سی ام هم خودم پرسیدم گفت اگر گیر آوردی آره بخور خوبه 

بچه ها دکتر برای همسرم فرتیل اید نوشته کجا میدونم گیر بیارم من تهران یکم گشتم پیدا نکردم مجبور شدم ب ...

مهگل جون من اینترنتی از داروخانه دکتر زارع گرفتم همه چیش اوکی بود 

شما رفتی پیش دکتر مظلوم فرد؟ میشه بپرسم dfi و فاکتورا چند بودن؟ چی گفت و چیا داد؟ 

سلام ببین حست با کدوم بهتره کلا الان دکترهای دراین سطح از نظر سطح کار شبیه همن تقریبا. من با عارفی ...

سلام عزیزم.منم دقیقا مثل شما الان در وضعیتی هستم که اعتماد برام سخت شده..خدا خودش کمکمون کنه

اسم داروخانه یادته عزیزم؟ چه شکلیه؟ کپسول خاکستری ماننده؟  

والا اسم داروخونه یادم نیست ولی ی ساختمون سه طبقه هستش طبقه اول داروخونست طبقه دوم دکتر پیران 

اگر عجله نداری من سه شنبه دارم همسرمو میبرم دکتر پیران اسم داروخونه رو نگاه میکنم بهت میگم

آره عزیزم تقریبا خاکستریه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم  برای ivf اومدم راستی دکتر پویان تو مرکز امید متخصص اورولوژی هست، خیلی دکتر خوبیه، ...

دخترم چرا میای ی خبر نمیدی از خودت

خوش اومدی

انشالله اینبار برامون خوش خبری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها به نظرتون خریدن آنلاین فرتیل اید مطمینه؟؟  داروهای تقلبی بهمون نندازن؟ میشه اطمینان کرد ...

من خریدم عزیزم 

اره فقط از داروخونه بخر من فرتیل سی امم رو اینترنتی خریدم اما حتما بگو از تاریخ انقضاش عکس بفرسته ...

از اون حرفا بودا  خوبه دیگه گوشت برزیلی بگیریم فاسد شده بخوریم موثره