2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
گلم من یکبار با عارفی پانکچر و انتقال دادم و منفی شدم و الان میرم مام پیش دکتر علیرضایی. دکتر عارفی ...

ممنون عزیزم بابت توضیحات کاملت.آره برخوردشون با هم خیلی فرق داره

چه خوب،من آزمایشاتم همه مال امساله،هی میگم این شاخه اون شاخه نپرم، ولی بازم نمیدونم چه کنم،رویان خیل ...

از تغییر نترس منم میترسیدم مرکز عوض کنم با خودم میگفتم تازه با رویان آشنا شدم همه جاش بلدم اخه من یکسال رویان میرم و میخواستم دوباره اونجا میکرو کنم قبل سیکل که با دکتر ویزیت شدم بپرسم علت منفی شدم و علت اینکه از 5تا تخمک یه جنین برام شده چیه دیدم هیچ پاسخی نداره و گفت دوباره همون سیکل لانگ مثل سیکل قبلی منم با خودم گفتم بیخیال دوباره تکرار نمیکنم اونجا مرکزم عوض میکنم حالا توکل بخداا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان ما دنبال قرص پنتوکسیفیلین میگردیم کسی میدونه کدوم داروخانه تو تهران داره؟

سلام

داروخانه نادر زنگ بزن تو هفت حوض

من دو سه تا دارم از قبل اگر پیدا نکردی بگو

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
دلارام جون من سری پیش که منفی شدم سیکلم طبیعی بود و اولین بارم بود ولی همون موقع سونو هم میگفت رحم ض ...

نمیدونم بخدا .منم انتقال قبلیم سیکل طبیعی بودم. بازم صخامتم خوب بود بدون دارو ولی مثبت نشدم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
دوستای عزیزی که با دکتر عارفی ویزیت شدن و احیانا در جریان کار پزشکهای مام هستن میشه به من مشورت بدین ...

سلام

ببین حست با کدوم بهتره

کلا الان دکترهای دراین سطح از نظر سطح کار شبیه همن تقریبا. من با عارفی بودم ولی سرش خیلی شلوغه، قبلا هم کلینیک امید آل یاسین رفتم خیلی منفی حرف میزدن و چند نفری ویزیت می کردن. مام هم جدیدا رفتم خوش برخورد بودن دکتر و ماماشون. ولی در کل برآیند خودم از این دکترها این بود که جدای از اخلاق و... باید بتونی بهشون اعتماد کنی یا قبولشون داشته باشی. من الان به شخصه در حالتی به سر میبرم که نمیتونم اعتماد داشته باشم زیاد که میشه وسواس. تو ولی به حست و تحقیقاتی که کردی رجوع کن و بدون هیچکدوم خوب مطلق نیستند.

سلام ثمین جون.چه خبر چیکار کردی؟رفتی مام؟پیش کدومشون وقت گرفتی؟

سلام عزیزم انشالله بیستم به بعد مرکز مام میخوام نوبت بگیرم تحت نظر دکتر علیرضایی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام بچه ها.امپول ستروتاید دو روزه میزنم خیلی حالت تهوع بهم دست میده بدنم بی جون میشه بزور کارامو می ...

سلام

منم میزدم احساس خستگی می کردم. ولی زنگ بزنی از دکترت بپرسی بهتره.

سلام دوستان ما دنبال قرص پنتوکسیفیلین میگردیم کسی میدونه کدوم داروخانه تو تهران داره؟

عزیزم زنگ بزن ۱۴۹۰ اطلاعات دارویی تهرانه بپرس آدرس میدن بهت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
گلم منم مام میرم برای منم سینال نوشتن وقتی گفتم پرگووریس گفتن نه چون الان وارد نمیشه و از روند سرد ن ...

عه.چی بگم والا .انشالله اینبار جواب بده روم .

چرا گلم ،ولی متاسفانه منفی شدم ،حالا انشالله سری بعد

متاسفم عزیزم