2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
شما چندمین پریود بعد از تخمک کشی برات انتقال دادم من گفت دومین پریودت بیا به نظرت انتقال میدن

عزیزم من دومین پریود رفتم تو سیکل انتقال شنبه هم ان شاالله انتقالمه

برای شما چطوری شد بالاخره؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم خانوما من به اصرار همسرم ۲۰ روز از محل کارم مرخصی گرفتم که موقع انتقال نرم سرکار هر چی گفتم لازم نیست گوش نکرد گفت ریسک نکنیم به نظرتون بد میشه این همه مرخصی؟🤔🙄🥴

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
مرسی. به من نگفت ال دی مصرف کنم پس چرا. فقط یه دارو داد برای آندومتریوز و گفت این پریود نه پریود بعد ...

عزیزم شاید روشش برای شما فرق کنه  این دفعه بری فکر کنم میخاد بهت آمپول دکاپیتیل بده بعید میدونم یادش رفته باشه شاید به ال دی نیاز نداشته باشی حالا باز زنگ بزن مطب بپرس بگو سیکل لانگ هستم بهم ال دی ندادید ببین چی میگه

خوبه که. میری میبینیش دوباره خیالت راحت میشه 😛 بعضی پزشک‌ها دو بار سونو میکنن تا از رشد جنین ...

عزیزم مبارکه😍

کدوم مرکز بودین شما و دکترتون کی بودن؟چقد خبرای خوب داریم ماشاءالله.انشاءالله همه ی بچه های اینجا ماه بعد جواب بگیرن و بیان خبر بدن😍

شادن جون و نازنین خانمو لیلی جانو bopo عزیز در چ حالین نی نی تون‌ خوبه در چ‌ وضعیتی هستین چند کیلو ا ...

سلام عزیزم . من دو هفته دیگه نوبت دارم احتمالا برام بنویسه این آزمایش هارو . شما انجام دادی؟ فکر کنم خیلی دیگه وزنم زیاد شده باشه آخرین زیاد اضافه کردم که گفت غذاتو کم کن مولتی ویتامینم رو هم عوض کرد بعد از غذا خیلی سنگین میشم و حالم بد میشه و هر چند روز هم رفلکس شدید معده میگیرم . نی نی معمولیه بعضی روزها خیلی شلوغ بعضی روزها آروم .نمیدونم چرا انقدر متغییره . تیکر شما و شادن جون و لی لا جون رو میبینم حال میکنم😍

میگم خانوما من به اصرار همسرم ۲۰ روز از محل کارم مرخصی گرفتم که موقع انتقال نرم سرکار هر چی گفتم لاز ...

حالا ۲۰ روز نه ولی به نظر من آدم این همه هزینه جانی و مالی میکنه ریسک نکنه بهتره

خودمم انشالا موقع انتقال میخوام یک یا دو هفته مرخصی بگیرم 

ببخشید بعد انتقال استراحت مطلق باید باشیم

نه عزیزم دکترا اصلا موافق با استراحت مطلق نیستن

سه روز اول باید استراحت باشی

بعدش آروم آروم تو خونه کارای کوچیک میتونی بکنی

خم و راست و نشو چیز سنگین بلند نکن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دیوار حاشا بلنده گلم بزن زیرش مثلا خیلی با داروهای تحریک تخمک گذرای مثله لتروزول و کلومفینم دو قلو ب ...

خوش بحال اون بعضیا والا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من میخوام به کسی نگم ولی از این میترسم

بهترین کار رو میکنی که به کسی نمیگی

اینجوری خیلی راحت تری

سعی کن به هر طریقی شده بپیچونی که اون مدت کسی نیاد خونه ت یا به تو نگن چرا نمیای

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد