2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
خانوما يه سوال من ديروز رفتم تشييع جنازه دوستم يه كوچولو گريه كردم الانم توي هفته 12هستم ولي از دير ...

یعنی شما جنینتون رو حس میکنین؟ 12 هفته خیلی زوده برای احساس جنین، اون شاید حرکت روده هاتون باشه یا نفخ

من چندوقت پیشا بخاطر یه اتفاقی خیلی بیشتر از یه کوچولو گریه کردم ولی مشکلی پیش نیومد خداروشکر

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بردی نشون دکتر بدی? شاید چیزیه که ما نمیدونیم

عزیزم من فک میکردم برای تیروییدم ازمایش نوشته.ولی یکی از ازمایشای ایمنی ک باید منفی باشه مثبت بوده این ازمایشو نوشتن خیالمون راحت شه ک مشکلی نبس

خدا هست🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس انشاءلله چیزی نیست  چون دکتر ایمنی میگف یا اشتباه آزمایشگاهه یا اینکه کلا 5 درصد آدمای جهان ...

سلام گلم خیلی تبریک میگم صدای قلب نی نی رو شنیدی خداروشکر. یه سوال عزیز شما مشکل ایمنی داشتی؟ چه دارویی مصرف کردین قبل بارداری و الان چی

در اندک من تویی فراوان یارب..
خانمای عزیز روزتون بخیر.....ببخشید کیا رفتن اکوی قلب جنین هزینه اش چقد شده....؟واینکه تا چه مدت انوک ...

من دوستم میگفت من تا آخر رو شکم زدم ولی من خودم میترسم . 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
خانوما يه سوال من ديروز رفتم تشييع جنازه دوستم يه كوچولو گريه كردم الانم توي هفته 12هستم ولي از دير ...

هنوز زوده برا احساس کردنش. من الان ۱۵ هفتم اما هیچی به هیچی. اگه لاغر باشی خیلی و و جفتت خلفی باشه میگن از ۱۸ هفتگی میتونی حسش کنی اگه نه که بیست هفته به اون طرف حس میکنی. در رابطه با گریه هم نگران نباش. من چند وقت پیش بخاطر مسئله ای فشار عصبی شدیدی بهم وارد شد بخاطر یه آدم بی درک. کلی هم گریه کردم. منم زیر دلم تیر میکشید رفتم سونو خدا روشکر سالم بود.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
من دوستم میگفت من تا آخر رو شکم زدم ولی من خودم میترسم . 

يعني آنوكسا رو تا آخر بارداري بايد ادامه داد ؟؟🙄

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

خانم ها من امروز رفتم آزمايش دادم 

جوابش گفتن ساعت ٢ آماده ميشه

الان قلبم تو گلوم مي زنه 

لطفا دعا كنيد برام 🙏🏻

سلام عزیزم، تو بارداری ضربان قلب بالا میره طبیعیه نگران نباش من جدیدا نگرفتم ولی دوماه پیش 100-105 ...

سلام عزیزم . خوبی ؟ نی نی گلمون خوبه؟ من قبلا هی چک میکردم حدود ۸۰ تا ۹۰ بود از دیشب رو ۱۰۰ تا ۱۱۵ هست . نگران شدم

سلام عزیزم . خوبی ؟ نی نی گلمون خوبه؟ من قبلا هی چک میکردم حدود ۸۰ تا ۹۰ بود از دیشب رو ۱۰۰ تا ۱۱۵ ه ...

قربونت عزیزم، نی نیمم خوبه خداروشکر

من تو نت دیدم نوشته برای خانومای باردار تا 120 طبیعیه، اگه استرس داری رفتی پیش دکترت بهش بگو

اذیت که نمیشی؟ منظورم اینه تپش قلب که نداری؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انشاالله که هرجفتشون گرفتند عزیزم بی بی نزدی

ان شاءالله 

چرا ديروز خط افتاد 

ظاهرا مثبت بود 

ولي بي بي چكه ديگه