2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ،ببخشید خانما این ازمایشات قبل از انتقال رو باید تو پریودی انجام داد یا نه فرقی نداره ازمایش پر ...

روز دوم پریودت باید بدی عزیزم بخاطر پرولاکتین شب قبل نزدیکی نداشته باشی  پستان ها دستمالی ووتحریک نشن و دو ساعت قبل نمونه باید از خواب بیدار بشی و ورزش و پیاده روی هم نکنی 

سلام خانوما زمانی که عفونت داریم و پماد واژینال استفاده میکنیم میتونیم همزمان نز  دیکی  هم ...

سلام عزیزم ،بهتره نزدیکی نداشته باشید تا دوره درمان تموم بشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ببخشید خانومی دوم وسوم پری میری برایه انتقال باید ناشتا باشی چون میگم نکنه ازمایش چیزی بگیره ازم

من روز دوم پری رفتم سونو شدم

بعد آزمایش استرادیول برام نوشت که احتیاجی نبود ناشتا باشم

بعد همون روز جواب رو بردم دید و از روز سوم پری داروهای انتقال رو شروع کرد

روز ۱۱گفت دوباره بیا من رفتم سونو شدم

دوباره روز۱۴رفتم که اول آزمایش پروژسترون برام نوشت جواب روبردم دیدوسونوم کردوشیاف وآمپول پروژسترون رو از روز۱۵پری شروع کرد

وانتقالم رو هم برای۲۰پری تعیین کرد

ببخشید خانومی دوم وسوم پری میری برایه انتقال باید ناشتا باشی چون میگم نکنه ازمایش چیزی بگیره ازم

البته اگر خودانتقال منظورتون باشه

برای تخمک کشی روز سوم رفتم و یه سری آزمایش دادم انگار ناشتا بودم

سلام عزیزم رفتم پیش فشارکی ماه پیش برام خراش داد وانشاالله جمعه انتقالمه قرارشد دوتا جنین آخریم ر ...

انشالله امید ب خدا مثبتی انشااله ک برات می‌گیرند خوشحال بشی عزیز دلم 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
ب خاطر انقد افسرده شدم ازوقتیم ک انتقال دادم بدتر شدم هررور ی دل سیر ی ساعت گریه میکنم

آخی عزیزم انقد استرس نداشته باش انشالا که مامان شدی

لک هم لانه گزینی یا بخاطر سوندت میتونه باشه

اینجا هم با بچه ها حرف میزنی چون اسمشون رو منشن نمیکنی احتمالا پیامهات رو نمیبینن که جواب بدن 

به هر حال نگرانی به دلت راه نده 

من 13نوبت گرفته بودم اینجا گفتم کسی میخواد بهش بدم دیدم کسی چیزی نگفت منم لغوش کردم  اخه خودم ...

چطوری لغوش کردی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من ۳تا دارم حیف الکی  تو یخچاله

۳بسته یا دونه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....