2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045047 بازدید | 684424 پست
سلام به همگی خدارو شکر امروز سنو قلب داشتم صدای نازنین قلبشو شنیدم این لحظه رو برا همه مامانای منتظر ...

مبارکه عزیزم 

خدا برات حفظش کنه

چند روز از انتقالت گذشته ؟؟

دعا کن قسمت ماهم بشه

واقعا؟ شوهرم میگه این دوتا رو اینجا انتقال بده اگ نشد برو مام فردا با دکتر نصر وقت دارم ینی میگی ...

والا منم ۲تا جنین رشت دارم شوهرم خیلی اصرار کرد انتقال بده من گوش نکردم گفتم محاله .۱۷بار انتقال دادم بدون بررسی اینبار دیگه محاله اینکار رو بکنم .من ۱۶ دی نوبت دارم برا اولین بار مرکز مام .به نظر من بیا.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم خوبی مادر بهترن عزیزم یواش یواش ایشون هم درداش کمتر میشه تا شما بری و انتقال بدی کامل خوب ...

سلام عزیزم خودت خوبی؟ ممنونم شکرخدا, مادرم هم خوبن الحمدلله. راستی استراحتات چطورین؟؟ 

والاه من کلاموندم یه دلم میگه این ماه برم یه دل میگه ماه بعد همسرمم میگه بمون همون ماه بعد برو امادگی روانی داشته باشی ازطرفیم3تومن انتقالش میخواد وهزینه های هواپیما. 

جنین با کیفیت ab رو میگن ضعیفه و شاید از فریز در نیاد؟😐😐😐 من جنینام همشون بی بودن هیچ کدومشون هم ...

دلارام جون ،چند تا جنین سه روزه و بلاست انتقال دادی ؟ چند تا جنین گذاشتن به بلاست برسه ؟من کلا ۴ تا دیگه دارم ،اکر بخوام مثل شما دو مرحله ای انتقال بدم ،تعدادشون کمه درسته ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم ممنونم تو خوبی؟ حال مادر چطوره؟ هیچی منم قراره شنبه انتقال بدم ان شاالله..چه خبر از خودت ...

ای جانم بسلامتی عزیزدلم, ممنونم شکرخوبم راستشوبگم اصلانمیدونم اینماه برم یابمونه بهمن,,,هم بخاطرمادرم هم امادگی خودم وهزینه ,خیلی درگیره ذهنم.بنظرت بزارم بهمن برم؟تقویتی هامم شروع کنم قطع کرده بودم

ای کاش علت دقیقش رو ازش میپرسیدی ،انشالله که هر چی خیره برات پیش بیاد عزیزم 🙏

علتش همینو گفت زود استفاده کردی شیافو اندومترت ضخیم نشده البته به خودش بود همین امروز انتقال میداد جنین شناس قبول نکرد

والا منم ۲تا جنین رشت دارم شوهرم خیلی اصرار کرد انتقال بده من گوش نکردم گفتم محاله .۱۷بار انتقال داد ...

ثمین جون هیچ وقت جنین ها pgs نکردید ؟بهتون پیشنهاد ندادن ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دلارام جون ،چند تا جنین سه روزه و بلاست انتقال دادی ؟ چند تا جنین گذاشتن به بلاست برسه ؟من کلا ۴ تا ...

سلام استاره جون . من کلا ۵ تا جنین دو روزه  داشتم . یکیش رو همون دوروزه برام انتقال دادن. ۴ تای دیگه رو گذاشتن بلاست بشه که انگار دوتاش بلاست شد که سه روز بعد از انتقال اولی برام انتقال دادن. 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
جنین با کیفیت ab رو میگن ضعیفه و شاید از فریز در نیاد؟😐😐😐 من جنینام همشون بی بودن هیچ کدومشون هم ...

چه میدونم 😕😭😭😭گیر کردم قشنگ! مییگم شاید دی اف ای همسرم بالا بود اینجوری گفت! نمیدونم اصلا اینقد هنگم هنوز

سلام استاره جون . من کلا ۵ تا جنین دو روزه  داشتم . یکیش رو همون دوروزه برام انتقال دادن. ۴ تای ...

سلام عزیزم ،خیلی گیجم ،اصلا نمیدونم چه کار کنم ،دلم میخواد ۴ تا رو با هم انتقال بدم ،خودت پیشنهاد دادی که یه دوروزه انتقال بدن یا نظر دکتر بود ؟

سلام ببخشید بعد از قطع قرص استرادیول چندروز بعدش پریود میشیم؟

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢