2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم ممنون توخوبی ،نی نی خوبه نه فعلا انتقال ندادم الان دارم ازبیمارسنان میام گفت یازدهم پریو ...

سلام عزیزم مگه مشکل کجاست که نوشته به مسئولیت بیمار؟انشالله اینبار مثبتی و نینیت صحیح و سالم میاد بغلت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
الهی ... یعنی تشخیصش این بود که سینال بهت نساخته؟ چی بگم توکل بخدا خیلی برات ناراحت شدم گلم از ته دل ...

سمر جون واقعا دیگه نمیدونم چه دارویی دیگه ای هست که باید بزنم ک جواب بگیرم النوا و اچ ام جی که زدم جنینام به درد نمی خورد 

سینال اف هم که زدم کیست درست شد

پرگووریس هم که شما میگین فرایند نگهداریش ک باید سرد باشه رعایت نمیشه

گونال هم که کلا نیس

الان یعنی چه دارویی مونده که باید بزنم و نزدم🤔🤔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم حتما ادامه بده آزمایشت برای چندم نوشته؟ دکترا برای ivf هم ۱۶ به بعد آزمایش مینویسن شما که ...

روی برگ آزمایش تاریخ نزده اما ماما گفتش 14 ام برو آزمایش..امروز18 ام است با احتساب روزی که آی یو آی کردم.فردا به نظرتون برم آزمایش؟

بیمارستان بهمن دکتر عابدی دکتر برام نوشت که بلاست انتقال بدم ولی اومدم خونه جنین شناس زنگ زد که چون ...

خدا روشکر که نتیجه گرفتی ،نمیدونم چرا نظر جنین شناس ها با هم متفاوته بعضی ها میگن جنین داخل رحم بهتر رشد میکنه و بعضی ها هم نظرشون اینه که جنینی که داخل آزمایشگاه بلاست نشه ،داخل رحم هم رشد نمیکنه ،آدم نمیدونه کدوم نظر رو بپذیره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
گفتن چون ممکنه از فریز در نیان و کیفیتشونم خیلی اوکی نیست دوباره پانکچر من الان چون اشتباه شیاف و د ...

حق داری ناراحت بشی عزیزم برای ماها یه ماه زودترم خودش خیلیه ولی توکل به خدا خیرش در این باشه، انشاالله پانکچر بعدی جنینای خوبو سالمی برات تشکیل میشه

اتفاقا منم دوبار پانکچر شدم😶

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
روی برگ آزمایش تاریخ نزده اما ماما گفتش 14 ام برو آزمایش..امروز18 ام است با احتساب روزی که آی یو آی ...

احتمالا منظورش ۱۴ دی بوده نه؟ 

@زینبی_بابا    زینب جون بعد iui چند روز بعد باید بتا داد؟ ۱۴ روز بعد زود نیست؟ 

دوستان آمپول نوروبیون تازگی خریدین؟ پیدا میشه؟  بجاش چی میشه خرید؟

آره عزیزم من سه روز پیش از شهرستان خریدم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستان من متاسفانه انتقالم کنسل شد دوباره ماه بعد پانکچر باید بشم 😭😭😭خیلی ناراحتم

ای وای چرا آخه .خیلی متاسفم

سلام مرسی از نظرت گلم ولی دکتر که نباید قاعدتا بیخودی حرفی رو بزنه خوب برای اون که فرقی نباید داشته ...

سلام عزیزم خوبی؟ باشه هرطور راحتی من که ازجای مطمین گرفتم وراضی بودم چون سینال به من که هم تنبلی دارم هم ذخیرم کمه خوب شد. انشالله حتناجنین های زیادی واست تشکیل میشه باکیفیت خوب وشمام مامان میشی, ذخیرت چنده؟ 

شما با پرگووریس چند تا تخمک و جنین برات تشکیل شد عزیزم؟

من که سری قبل4تاتخمک بود ویک جنین باسینال اینبار باپرگوریس وگونال9تاتخمک و4تاجنین شکر خدا, البته دکترم گفت هم تاثیراینهاهست هم تقویتی هام