2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست
میگن اثرش تا سه ماه میمونه که

دکترم گفته بود این ماه بهترین تایمشه... 

حالا امروز گفت نگران خراش نباش خواستم سل تراپیت کنم اونم دوباره انجام میدم.. اصلا نمیدونم میخواذ چیکار کنه فرش دوباره انتقال بده یا نه چون برا شما رو که خراش دادن این ماه شد انتقالت دیگه درسته؟

سلام خانمهای گل ... من فردا به امید خدا انتقال جنین دارم لطفا برام دعا کنید ... 😇😇

انشاله خدا به هممون فرزندی سالم عنایت کنه 🙏🙏

اگه توصیه ایی دارید واسه اینکه درصد موفقیت بالاتر بده ممنون میشم بگید 😘😘

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوب عزیزم تهران هستی؟ میشه بگید چند گرفتی؟ از کجا؟ 

یه داروخانه معمولی تو تهرانپارس.به خدا نمیدونم قیمتشو چون با چندتا چیز دیگه گرفتم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
الان از صبح استفاده نکردم دیگه یعنی ظهرمو نذاشتم!  البته دو هفته دیگه پریود میشم .....میگم اصر ...

اره خب میتونی لااقل ماه بعد با آندومتر بالاترانتقالشون بدی

میفهممت چقدر سردرگمی

سلام به همگی خدارو شکر امروز سنو قلب داشتم صدای نازنین قلبشو شنیدم این لحظه رو برا همه مامانای منتظر ...

خداروشکر عزیزم ان شاءالله که ۱۲۰ سال زیر سایه پدر مادر براتون بتپه.

شما بعد مثبت شدن اولین سونوتون کی بود و اینکه الان هفته چند بودید برا سونوی قلب رفتید؟

خدایا شکرت
دکترم گفته بود این ماه بهترین تایمشه...  حالا امروز گفت نگران خراش نباش خواستم سل تراپیت کنم ا ...

منم ماه پیش خراش دادم 

انشاالله جمعه هم انتقال میدم به یاری خدا

گفت چون جنینا کیفیتشون ab جنین شناس میگه دوباره پانکچر ؛ الانم شیافمو دوروز زودتر استفاده کردم انگار ...

جنین با کیفیت ab رو میگن ضعیفه و شاید از فریز در نیاد؟😐😐😐 من جنینام همشون بی بودن هیچ کدومشون هم بعد از فریز دراومدن از بین نرفت

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه ها ازمایش anaمن نمیدونم چرا مثبت شده بود.برای ای وی اف رفتم گفتن مجدد ازمایش بده ازمایش دادم منفی بود.گفتن حالا برو پیش متخصص غدد بزار ازمایشاتو ببینه

رفتم متخصص غدد گف تیروئیدت خوبه ولی روبه کم کاریه.این قرص رو دوهفته بخور بعدش برو این ازمایشو بده.بعد دوهفته رفتم ازمایش گفتن اصن ازمایش تیرویید نیس ازمایش روماتیسم.

مگ روماتیسم ربطی ب ای وی اف داره.

بعدشم داروی تیروید داد ولی ازمایش روماتبسم نوشته.

خدا هست🌱
چقد خوب مرسی عزیزم😍😍 یکم دلم آروم شد باتون حرف زدم مرسی که هستید❤️❤️❤️قشنگ گفتم الان سکته میکنم ا ...

نه اصلا استرس نگیر چون کاری نمیره جلو با استرس 🤗🤗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
چرا آندومتر سه خطی بود گفت ضخامتش برای این جنین کمه ۱۰٪ احتمال مثبتی داری بعد که من اصرار کردم گفت م ...

ای کاش علت دقیقش رو ازش میپرسیدی ،انشالله که هر چی خیره برات پیش بیاد عزیزم 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...