2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045077 بازدید | 684424 پست
اره دیدی همش میگفتم نکنه نشه.... الان که نشد اینجوری ناراحتم قربونت عزیزم ایشالا شما هم جنینای خوبی ...

عزیزم شاید انتقال میدادی ونمیشد خدا خواست اونجوری ناامید نشی

انشاالله که هروقت انتقال میدی مثبت بشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی داره چند تا بخوری من 4 تا داشتم از هفته 8 هفته ای یه دونه کم کرد تا هفته 12 کاملادقطع شد

من سه تا ميخورم

براي سونو ساك رفتم گفت دوتا كن

ولي دكتر خودم نبود

شما با همون دكتري كه قبل انتقال بودين بعد بارداري هم ادامه دادين؟؟

من 13نوبت گرفته بودم اینجا گفتم کسی میخواد بهش بدم دیدم کسی چیزی نگفت منم لغوش کردم  اخه خودم ...

ای وااای شانس منو باااش  مهگل جان شماباراول که رفتین همسرتون هم ویزیت شدن ؟ روز سوم پریود رفتین؟ من چون ازشهرستانم میخوام همون روز سوم برم دیگه ان شاء الله واردسیگل بشم

چی بگم اخه مشکل اونجاس تقویتی هاموقطع کردم وای باید شروع کنم فرتیل سی ام و...     ماد ...

سلام گلم خوبی

مادر بهترن

عزیزم یواش یواش ایشون هم درداش کمتر میشه تا شما بری و انتقال بدی کامل خوب میشه

انتقال شما براش بزرگترین دلیل زودتر خوب شدنه 

برو انتقال بده ایشالا که مثبت میشی و دل مادرت انقدر شاد میشه که درداش فراموشش میشه

کلا چون ادم مرکز نیستم که هردفعه یکی ویزیتم کنه اینم خیلی خوبه واقعا دکتر خانوادگیمونه منم چندساله پ ...

من تو مرکز ابن سینام فقط دکتر خودم‌ویزیتم کرد باز مشورت کن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اگه میخای بری بگی حتما پروژسترونات رواستفاده کن قطع نکن

الان از صبح استفاده نکردم دیگه یعنی ظهرمو نذاشتم! 

البته دو هفته دیگه پریود میشم .....میگم اصرار نکنم دوباره اون موقع بگم انتقال بده حالا پانکچر هم نکردم نکردم نه؟

شما رشتی عزیزم؟ چند گرفتی؟ اگر رشتی خواهر من اونجاست بگی از کجا خریدی میگم برام میخره  

نه عزیزم تالش هستم

رشت داروخونه دکتر میرزایی و کیایی دارن 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام به همگی خدارو شکر امروز سنو قلب داشتم صدای نازنین قلبشو شنیدم این لحظه رو برا همه مامانای منتظر ...

خداراصدهزارمرتبه شکر عزیزم

انشاالله به سلامتی بغلش بگیری گلم