2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست
دوستان من متاسفانه انتقالم کنسل شد دوباره ماه بعد پانکچر باید بشم 😭😭😭خیلی ناراحتم

عزیزم ناراحت نباش این همه نگران کیفیت جنین ها بودی شاید قسمت همین بوده منم ماه پیش اشتباه کردم بجای دکا سینافکت شروع کردم پانکچرم دو ماه عقب افتاد عوضش مکمل هامو داریم منظم استفاده میکنیم  

حالا به فال نیک بگیر خودتون رو تقویت کنید ایشالا عوضش این دفعه کلی جنین گرید ای میشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان ماهک جون خوبی عزیزم گلم تعیین جنسیت بودی چندتا جنین داشتی؟چندتاشو pgd کردی؟جنینات که ازبین ن ...

سلام ممنون اره عزیزم ۱۸تا جنین ولی ۱۰تاشو pgd کردیم ۸تارو هم همونطوری فریز کردیم از ۱۰ تا یکیش اکی نبود از ۹تا ۳تا شد گرید aبود یکیم ab 

نه از بین نرفتن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
وای اره درست میگی خیلی اشتباه کردم همرویکجازدم قطع کردم بعدعمل مادرم انگارحسشونداشتم. اره راست میگی ...

نگران نباش یجا خوندم داروهای تقویتی ۱ماه اثرشون تو بدن میمونه

دوباره شروع کن

آره حتمابرو گلم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
اره عزیزم بمون انتقال بده فقط حست رومثبت کن من اینبارخودم حسم اینجورشده میگه اینبارانتقال بدم مثبت م ...

عالیه فدات شم چی ازاین بهتر؟

منم اینبار کلی حسو حالم خوبه

کلی انرژی و حاله خوب دارم

تموم وجودم پراز امیده از خداست 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
عزیزم من بجات بودم قطعا میومدم مام که خودمم همین کار رو دارم میکنم چند بار دوتومن دوتومن باید خرج کن ...

واقعا؟

شوهرم میگه این دوتا رو اینجا انتقال بده اگ نشد برو مام

فردا با دکتر نصر وقت دارم

ینی میگی بیام؟

راستی اولین ویزیت چیکار میکنن برام؟

هزینه ی اولین ویزیت چقدره؟

سلام ممنون اره عزیزم ۱۸تا جنین ولی ۱۰تاشو pgd کردیم ۸تارو هم همونطوری فریز کردیم از ۱۰ تا یکیش اکی ن ...

خداروشکر عزیزم

امیدوار شدم❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عالیه فدات شم چی ازاین بهتر؟ منم اینبار کلی حسو حالم خوبه کلی انرژی و حاله خوب دارم تموم وجودم پر ...

اره واقعااینجوری عالیه اعتمادبه خدای بزرگ عالیییه عالی. ایشالله حال دلت همیشه خوب باشه وبااومدن نی نی بهترشه

خداروشکر عزیزم  تقویتی چیا خوردی ؟ گونال و پرگووریس رو از کجا خریدی؟

پرگوریس ازهمون تبریز گرفتیم, اماگونال هاروهمسرم ازتهران گرفتن... خودمان هم که مشهدیم برای انتقال بایدبرم تبریز

سلام عزیزم خوبی؟ چه خبرازت؟ 

سلام عزیزم ممنونم تو خوبی؟ حال مادر چطوره؟

هیچی منم قراره شنبه انتقال بدم ان شاالله..چه خبر از خودت؟ این ماه انتقال میدی؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن