2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
یعنی دکتر طرازی ابن سینا خودشون همونجا انتقال میدن؟کدوم فاکتور اسپرم بد بود؟ منم دکتر بهم قرص تحریک ...

خوب میتونی بری مطبش اونوقت تو بیمارستان بهمن یا آبان نمیدونم کدوم، عمل‌ها رو انجام میده. اما اگه بری ابن سینا و‌ ایشونو انتخاب کنی، احتمال خیلی بالا خودش عمل میکنه. برای من انتقال رو بهم‌ روز چهارشنبه پیشنهاد کرد که روز کاریش نیست. من گفتم ولی من میخوام شما برام انتقال بدین. گفت من بعضی وقتها میام به خاطر مریضهام، اما این چهارشنبه واقعا نمیتونم. گفتم پس اگه میشه سه شنبه انتقال بدیم. قبول کرد و گفت پس امشب باید آمپول بزنی و ... 

مورفوی همسرم پایین بود، تحرک کلاس a هم پایین بود. منم ظاهرا یکم ایمنی انعقادی مشکل داشتم. 

آخی عزیزم کاش حتی شده الکی بهش رک میگفتی من هزینه بیمارستان خصوصی ندارم و تلاشش رو بک ...

زنگ زدم مرکز  عزیزم، میگه ما 5 تا جا داریم اگه بیشتر تشکیل بشه بقیه اشو میریزیم دور به همین راحتی

گفتم گفت خودت باید تصمیم بگیری دیگه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب میتونی بری مطبش اونوقت تو بیمارستان بهمن یا آبان نمیدونم کدوم، عمل‌ها رو انجام میده. اما اگه بری ...

من تصمیم گرفتم ابن سینا پروندمو کامل کنم بعد با همه مدارک برم مطب 

اینجوری راحتتر هستم

ممنون عزیزم، من روز 10 بی بی زدم هاله انداخت، 12 زدم پر رنگ تر شد، 15 آز دادم 423، 17 هم آز دادم 943 ...

خداروشکر عزیزم خوشی و خوشبختیشو ببینید ماهارم دعا کنید مرسی

در اندک من تویی فراوان یارب..
تازه میگه من نباید بهت میگفتم مرکز باید زنگ میزد بهت میگفت خوب اگه یکی نتونه این پول و جور کنه چی م ...

ببین گلم یعنی کلا بری همون خصوصی همه کارات بشه؟

خب بهتره که ....شما خودتو اذیت نکن حیفه اون تخمکها.....ارامش داشته باش 

سلام🌹 خانومايي كه باردار شدن تعداد استراديول رو از هفته چندم دكتر كم كرد؟

سلام عزیزم، فکر کنم از هفته ی 9 شروع کردم به کم کردن و تا هفته ی 12 کامل قطع کردم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
گفت بیا تا برای خودت و شوهرت ازمایش بنویسم. پی ار پی رحم انجام ندادم ولی هورمون رشد اندومتر به اسم س ...

اون که برای رشده برای خونرسانی نیست ...حتما انجام بده ازمایشات رو بعدا انتقال بده

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
زنگ زدم مرکز  عزیزم، میگه ما 5 تا جا داریم اگه بیشتر تشکیل بشه بقیه اشو میریزیم دور به همین راح ...

پس حتما یه خیری توش هست عزیزم

دیگه نگران نباش ماشالا کلی تخمک داری که انشالا اونجا همشون جنین های تپل مپل میشن 

خدا خودش میرسونه انشالا 

سلام🌹 خانومايي كه باردار شدن تعداد استراديول رو از هفته چندم دكتر كم كرد؟

بستگی داره چند تا بخوری من 4 تا داشتم از هفته 8 هفته ای یه دونه کم کرد تا هفته 12 کاملادقطع شد

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
بچه ها مظلوم فرد اولین نوبت 21و اون موقع همسرم سر کار نمیتونه مرخصی بگیره ولی اطرج برای فردا نوبت فر ...

دکتر اطرج هم عالیه