2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
سلام به روی ماهت. آره عزیزم قبل قرارداد میدونم عکس ها رو میفرستن. راستش نمیدونم چند بار اهدا میکنن ا ...

لیلا جون زنگ زدم به خانم غفاری و ابراهیمی گفتن دیگه با مام کار نمی کنن و بیمارستان بهمن میرن. گفتن به خاطر اینکه روال مام تغییر کرده و زیر نظر خانم یاوری باید کار کنیم و ما هم نمی خوایم اینطوری باشه. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزان خوبین زیر دلم خیلی تیر میکشه چیکار کنم رفتم سونو گفت کیست ماه بعد ال دی بخور الان من تا ...

سلام خدا بد نده گلم چرا مگه شما تو سیکل پانکچر نبودی؟ پانکچر شدی الان بعدش کیست آوردی؟ کیستی ریز گلم با دارو درمان میشن نگرانشون نباش اصلا

در اندک من تویی فراوان یارب..
گفت بیا تا برای خودت و شوهرت ازمایش بنویسم. پی ار پی رحم انجام ندادم ولی هورمون رشد اندومتر به اسم س ...

عزیزم هورمون رشد به ضخیم شدن رحمت کمکی کرد؟بعد از زدن هورمون رشد ضخامتت چقدر شد؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

سلام بچه ها

دیروز روز 11 پیش دکترم ویزیت شدم حدودا 15 تا تخمک داشتم برام 4 شنبه وقت عمل پانکچر گذاشته بعد یهو یادش اومد گفت بیمارستان امروز بهم زنگ زده که تانک های فریزش دیگه جا نداره و باید بری بیمارستان خصوصی، الان مشکلم اینه خوب من اگه میخواستم برم بیمارستان خصوصی میومدم تهران این همه هزینه بعد برم جایی که اصلا بهش حس خوبی ندارم 

برام دعا کنید بچه ها دلم خیلی گرفته از دیروز

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم هورمون رشد به ضخیم شدن رحمت کمکی کرد؟بعد از زدن هورمون رشد ضخامتت چقدر شد؟

ساقی جون من دوبار انتقال قبلمم ضخامت خوب میشد ولی دکتر اینو نوشت اخرین بار که سونو شدم گفت ضخامت 9 هست و بعد پروژسترون شروع شد. گفت همون چسب جنینه بعضی ها تزریق میکنن تو رحم. 

سلام بچه ها دیروز روز 11 پیش دکترم ویزیت شدم حدودا 15 تا تخمک داشتم برام 4 شنبه وقت عمل پانکچر گذاش ...

عزیزم با اینکه حس خوبی از کار دکتر نگرفتم، اما یه جورایی تو عمل انجام شده قرار گرفتی باید سعی کنی به بهترین نحو انجام بشه. خداروشکر تعداد فولیکولهات عالیه. نگران بقیه اش نباش ❤️

سلام🌹 خانومايي كه باردار شدن تعداد استراديول رو از هفته چندم دكتر كم كرد؟

عزیزم من از اولین روزی که بعد بارداری رفتم پیشش کم کرد. و همینجور به مرور کمتر شد. تا چند روز دیگه هم قطع میشه.

سرخود قطع نکن. مگه بعدش نرفتی دکتر که اینا رو برات تنظیم کنه؟

سلام دوستان عزیز، من دیروز قلب نی نی رو دیدم و خدا رو شکر همه چی خوب بود، انشالا قسمت همه بشه، ممنون ...

خیلی مبارکه عزیزم انشالله به خوبی خوشی تمام مراحلو همینجوری طی کنی تا بغلش بگیری نی نی رو گلم یه سوال چندمت آز دادی و بتات روزی که آزمایش دادی چند بود؟

در اندک من تویی فراوان یارب..