2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
وای دقیقا منم همینجوری بودم امروز

من قبل انتقال رفتم سرویس.بعدش گفتن بیا برو اتاق عمل واسه انتقال.اینقدر استرس گرفتم رفتم اتاق عمل دکتر اومد احوالپرسی کردیم گفتم اصلا ادرار ندارم گفت اشکالی نداره من میرم یه پانکچر کنم توهم اب بخور.منم تند تند خیلی زیاد اب بخور.زمان من که رسید داشتم میترکیدم.رفتم انتقال و بعد انتقال باپای خودم بلندشدم و رفتم سرویس.توبستری هم ۸باراینا رفتم.به اینا ربط نداره ۳تاجنینم ۳تاشم گرفت

نمی تونی از مامای دکترت سوال کنی؟ از زینب جونم بپرس فکر کنم یه بار یکی از کاربرا همین سوالو از زینب ...

به ماماش همون روزایی که استرادیولم دوتا بود زنگ زدم پرسیدم

گفت حتما نیازت نبوده

اما اخه میبینم همه دارن نگران میشم

چون دکترم بی نهایت سرش شلوغه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من اکثرا حتی لکه بینی داشتنی هم دوتاشیاف گذاشتم حتی ۳تاهم نکردم نگران نباش.دوز شیاف بیشترهم هس ...

چقدر خوب توضیح دادی عزیزم خدا فسقلی هاتو برات نگه داره آره راست میگی فکر کنم چون هنوز نزدم این حسو دارم یکی بزنم حله ترسم میریزه😎

راستی این آمپول انوکسا و پروژسترون و شیاف فرتیژست یخچالین؟ من گذاشتم تو یکی از اتاقامون که دماش سردتر از جاهای دیگه ی خونه اس یا بذارم تو یخچال؟ و اینکه برا زدن آمپول انوکسا و پروژسترون باید ساعت مشخصی از روز بزنم؟

ببخش خواهری سوالام زیاد شد🙊

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
من قبل انتقال رفتم سرویس.بعدش گفتن بیا برو اتاق عمل واسه انتقال.اینقدر استرس گرفتم رفتم اتاق عمل دکت ...

خداروشکر توروخدا برام دعاکن برا منم بگیره.منم سه تا انتقال دادم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
به ماماش همون روزایی که استرادیولم دوتا بود زنگ زدم پرسیدم گفت حتما نیازت نبوده اما اخه میبینم همه ...

عزيزم نگران نباش خواست خدا باشه حتما نتيجه ميگيري من همه چي داشتم و منفي شدم 

توكلت بخدا باشه 

به ماماش همون روزایی که استرادیولم دوتا بود زنگ زدم پرسیدم گفت حتما نیازت نبوده اما اخه میبینم همه ...

میخوای محض احتیاط روزی یه دونه بخور آسپرین.. ولی خب اگه لازم بود می گفتن. حق داری عزیزم من خودم چند بار زنگ زدم گفتن این کارو بکن رفتم مطب دکتر گفته نباید این کارو میکردی من که زیاد به ماماهای دکترم اعتماد ندارم همیشه میگم کاش آدم میتونست با خود دکترا تلفنی حرف بزنه

ماشالله‌آندومتر‌‌ت‌عالیه خیلی‌ازدکترهاروالشون‌اینجوریه خیلی‌خوب..آمپول‌پروژسترون‌جاش‌دردداره اصلا ...

پس من یه مشکلی دارم که میگم کاش آمپول میداد 🤪

ان شاالله که برا تو هم عالی میشه عزیزم😍

خداروشکر توروخدا برام دعاکن برا منم بگیره.منم سه تا انتقال دادم

عزیزم ان شاالله که به سلامتی دوهفته دیگه باخبر مثبتی بیای خوشحالمون کنی

جنین هات چند روزه بودن؟

پس من یه مشکلی دارم که میگم کاش آمپول میداد 🤪 ان شاالله که برا تو هم عالی میشه عزیزم😍

یعنی‌چی؟میخاستی‌آمپول‌داشته‌باشی؟

جنین‌هات‌سه‌روزه‌هس؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
چقدر خوب توضیح دادی عزیزم خدا فسقلی هاتو برات نگه داره آره راست میگی فکر کنم چون هنوز نزدم این حسو د ...

نه عزیزم یخچالی نیستن.انوکسا رو من هر روز یه ساعت تعیین کردن اون موقع میزدم واسه پروژسترون هم خود مرکز میگه.

خانوما ی سوال

شیاف سیکلوژست کسی نداره بعد انتقالش؟

من فرتیژست رو دوست ندارم بهش حس بدی دارم یعنی توی تهران پیدا میشه بخرم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها من جواب آزمایش همسرم فرستادم برای دکترم گفت باید با مظلوم فرد ویزیت بشه آزمایش همسرت مشکل داره احتمال زیاد باید چند ماهی دارو مصرف کنه 

خیلی دلم گرفته باز کارم عقب افتاد ای خدا