2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
سلام گلم من تغذیه خاصی نداشتم فقط سعی کردم فست فودنخورم. تقویتی هم اوابوست وفرتیل اید وکیوتن وامپول ...

عزیزم این تقویتیها رو دکتر توصیه کرد؟؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
عزیزانم میشه یه سونوگرافی خوب برای NT معرفی کنید؟ با توجه به اینکه دوقلو باردارم فکر کنم باید دقیق ت ...

قربونت برم تو مخ که نیستی هیچی کلی هم دلگرمی میدی و انرژی مثبت

من نمیشناسم عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر حیدری کهن ....هیسترو شدی یا خراش؟علت رو بهت نگفتن چرا منفی میشی؟

بار آخر خراش هم انجام دادم. گفت برا همسرتو و خودت باید یه پک آزمایش بنویسم. گفت دونرتو عوض کن چون جنین هات با کیفیت بوده و نشده عجیبه 😭

😍😍😍اخیش خیالم راحت شد الان نگاه کردم دفترچرو انگاری نوشته سل تراپی😷همون پی ار پیه؟

شاید سلول تراپی بشه سل تراپی چیه😂 ازخون خودت میگیرن بعدنیم ساعت تزریق میکنن مثل انتقاله ولی لوله اش نازکتره.ماده ی توش هم پلاسما وپلاکت ایناست.چون داخل پلاسما فاکتورهای رشد هست واسه اون این کارو میکنن

سلام دوستان گلم.من امروز انتقال داشتم..کسی هست باهاش حرف بزنم؟ بچه ها من انتقالم همراه با سونوگرافی ...

عزیزم من چند دقیقه بعدانتقال رفتم سرویس فرنگی.اونقدر مثانه ام پربود که ۸بار رفتم هرچنددقیقه به بار پامیشدم میرفتم.مثبت هم شدم

بچه ها یه سوال به من گفتن یا سه‌شنبه پی ار پی میکنن یا پنجشنبه ؛ حالا من فوری بعد از بیمارستان پنجشن ...

آره گلم میتونی جایی بری، همونجا تو مرکز هر چه قدر نیاز باشه بهت زمان استراحت میدن

ولی باز هم ازشون در مورد شدت فعالیت بپرس

خانوما من نميدونم ادامه ويزيتاي بارداري رو كجا برم

امروز براي ساك رفتم ابن سينا كلينيك بارداري يه دكتر معمولي نشسته بود

بهم گفته استراديول رو كم كنم نميدونم چرا اعتماد ندارم

به دكتر انصاري پيام دادم كه ميخوام بيام مطب گفت با مركز ادامه بده

براي سونو قلب هم نميدونم برم ابن سينا يا جاي ديگه وقت بگيرم

لطفا راهنماييم كنيد 💖💖

سلام به همه. منم هفته ۶ انتقال هستم. هنوز لکه بینی دارم. هر دو روز یکبار یه وقتا هم روزی یکبار که خیلی هم کمه. همش میترسم جنین یا قلبش تشکیل نشده باشه. آخه ۴ هفته رفتم سونو فقط ساک رو دیدن. دلم شور میزنه.

آره گلم میتونی جایی بری، همونجا تو مرکز هر چه قدر نیاز باشه بهت زمان استراحت میدن ولی باز هم ازشون ...

سلام عزیزم 

من تو سیکل انتقالم

روز۴ تا استرادیول میخورم

۲تاصبح

۲تاشب

شیاف فرتیژست روزی ۲تا

آمپول پروژسترون روزی یکی

آنوکسا روزی یکی

جمعه انشاالله انتقالمه

ولی بهم آ اس آ نداده طوری نیس