2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
آره گرونتره ولی هی ببر بیار نداره من الان یه سونو شدم تا روز ده سیکل که امپول زدم باز دوباره باید بر ...

اینش خوبه پس من هر 4 روز یه بار برای انتقال ویزیت شدم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
خانوما اطلاع دارين تعداد قرص استراديول رو از هفته چندم كم ميكنن؟ و

من از هفته ۸ کم شد تا هفته ده که کامل قطع شد. دوستم از هفته ده کم شد تا هفته دوازده که کامل قطع شد. بستگی داره به تشخیص دکتر

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشكالي نداره به قول دكتر عارفي تصور كن كنجدو انداختي تو ظرف عسل  هيچ مشكلي پيش نمياد ان شاءا ...

خدا کنه.یه بار دیگه انتقال دادم منفی شد.خدا کنه اینبار مثبت بشه

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
عزیزدلم به نظرتون کدوم واسطه بهتره؟ چون شماره هاشونو دارم یه بار لیلا جون لطف کردن گذاشتن تو تاپیک.& ...

۳تاشونم خوب نظر میان ولی یکیش باحجاب تره و شوهرشم دبیره من اونجا که میرفتم از اون خوشم میومد اسمشو نمیدونم دقیق چیه

سلام دوستان گلم.من امروز انتقال داشتم..کسی هست باهاش حرف بزنم؟ بچه ها من انتقالم همراه با سونوگرافی ...

عزیزم من پونزده دقیقه بعد از انتقال رفتم دسشویی ایرانی. مثبت هم شدم . ربطی نداره به این چیزا

سلام میخواستم ببینم درصدزیفت بیشتریاای وی اف کدوم بیشترجواب میده؟

والا چیزی که من در طی این دو سه سال فهمیدم اینه که زیفت دیگه خیلی قدیمی و حتی منسوخ شده . الان دیگه کسی انجام نمیده بجز یکی دوتا دکتر فکر کنم .

سلام خانوما قبل از پانکچر تغذیه تون چیا بود ؟ برای تقویت و کیفیت تخمک چی خوردین ؟ لطفا راهنمایی بفرم ...

سلام گلم من تغذیه خاصی نداشتم فقط سعی کردم فست فودنخورم. تقویتی هم اوابوست وفرتیل اید وکیوتن وامپول نروبیون ود3

مطمئني؟ ولي فكر ميكنم هچينگ با pgs فرق كنه. هچينگ فقط يه برش ميدن كه لانه گزيني راحت تر انجم شه ولي ...

منظور مثه هچینگ اینم برش داره

موقع سلول گرفتن برش میدن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم هچینگ برش با لیرز رو پوست جنینه. من پرسیدم گفتن هیچ مشکلی هچینگ نداره چون جنین قبل لانه گزینی ...

انشالله عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی عزیزدلم الهی به زودی خدا یه جفت نینی نازو صحیح وسالم هم به شمابده 

ممنون نازنین جان

سلام زینبی جون من پانکچر شدم، خداروشکر اینبار ۴ تا تخمک داشتم، ۳ تاش جنین شد خداروشکر

ممنونم این چند وقت سوال هامو جواب دادی😘

به خاطر نگرانیم زیاد اذیتت کردم عزیزم ببخشید

با اینکه اینبار دکترم آزمایش استرادیول هم وسط سیکل نوشت که اگه تخمک نبود بی خود پانکچر نکنیم و خداروشکر جوابش خیلی خوب بود ولی بازم از ترس داشتم می مردم! حتی قبل از اینکه برم تو اتاق عمل تو اتاق iuiمنتظر بودم نوبتم بشه، نشستم تنهایی کلی برای دل خودم گریه کردم، بعد عمل یاد حرفت افتام که به یکی از بچه ها گفتی این موقع ها دیگه آخراشه ایشالا به نتیجه میرسه...

به خدا وقتی فهمیدم تخمک داشتم بعم که فهمیدم حنین شده انقددددر خوشحال شدم... بعد فکر کردم چقدر همه چی که داریم رو نمیبینیم و براش شکر نمیکنیم، ما همه اینجا دنبال درمان ناباروری هستیم، ولی واقعا فکر نمیکنم هیچکی که تخمک نداشتن رو تجربه نکرده باشه اون حال منو تجربه کرده باشه، مثل خودم که دفعه اول خوشحال و خندان رفتم پانکچر اصلا فکرشو نمیکردم....

ببخشید سرت رو درد آوردم، مثلا فقط میخواستم تشکر کنم🙈

@زینبی_بابا    

نه عزیزم درحد چندسی سی هست و اب ماننده.میخایی لباس زیر اضافی بردار شایدم لازمت نشه.خاهش میکنم عزیزم

😍😍😍اخیش خیالم راحت شد

الان نگاه کردم دفترچرو انگاری نوشته سل تراپی😷همون پی ار پیه؟