2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
سلام گلم ببخشید  مام سونو معمولی کرد شمارو یا داپلر؟ اخه منو سونو واژینال کرد معمولی و داپلر ن ...

فک کنم همونه ها

تو برگت نگاه کن زده کالر داپلر؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ممنونم عزیزم تو هم همینطور 🌼 ذخیرم یک و هفت بود دوسال بعد یهو شد یک و چهار علیرضایی از سونو گفت د ...

اها اره بمنم با سونو گفت ذخیرمو خوبه ولی عددی نگفت بهم. راستی راجع به دارو هیچی نگفت بهتون نگفت دارو بهت چی میده برای تخمک کشی

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کنم منظورش دکا بود   دو تا چله بگیره  

😅😅😅😅😅اره فهمیدم....منظورش دکا بود....ممنون گلی جون

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
امپول دکا عزیزم  اشتباه تایپی بود

☺اره فدات بشم ...فهمیدم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
بچه ها جواب آزمایش دی اف همسرم اومد من سر در نمیارم کسی میفهمه بفرستم برام تفسیر کنه 

عددشو نوشته مرکز مام میگه زیر سی خوبه برای میکرو. الان چه عددی زده برای شما رو 

بچه ها من با تیم دکتر نصر 13نوبت گرفتم وقتی فهمیدم نصر ویزیت نمیکنه منصرف شدم و با علیرضایی نوبت گرف ...

گلم اینترنتی نوبت گرفتی؟و اینترنتی کنسل میکنی؟

بمن برگه نداد اصلا ☹ بعد سونو به شما برگه داد یعنی؟ چرا بمن نداد پس

آره برگه  داد ولی الان دیدم داخل برگه ننوشته کالر داپلر تو دفترچم نوشته. هزینش چقدر بود؟ واسه من ۲۸۰ اینا شد سونو که بنظرم بخاطر همون کالرداپلر بودنش باید باشه این قیمت.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
واقعا ؟ فدای سرت عزیرم اصلا خودتو ناراحت نکن  ایشالا انتقال بعدی دوقلو میشه

ممنون عزیزم ،انشالله بقیه دوستان مثبت بشن 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آره برگه  داد ولی الان دیدم داخل برگه ننوشته کالر داپلر تو دفترچم نوشته. هزینش چقدر بود؟ واسه م ...

اا واا یادشون رفته برا منو بدن منم اصلا نگفتم تو دفترچم بنویسن فک کنم با ویزیت 340 دادم دقیق یادم نی 

با سونو داپلر تو رویان گفتن مشکوکی و هیچ درمان برام انجام ندادن  ولی دیروز مام ویزیت شدم گفت ا ...

آها علائم هم داری منم خونریزیم کمه در حد سه نوار سه چهار روز طول می‌کشه  درد پریود دارم ک با شیاف دیکلو  آروم میشم ممکنه منم اندومتریوز  باشم ؟