2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
سلام ببین حست با کدوم بهتره کلا الان دکترهای دراین سطح از نظر سطح کار شبیه همن تقریبا. من با عارفی ...

سلام گلم در چه مرحله ای هستی؟ تو مام با کی ویزیت شدی چی بهت گفتن؟ 

در اندک من تویی فراوان یارب..
مام واقعا عالی بود دکتر روش عوض کرد گفت تو اندومتریوز داری باید فریز انتقال بدی و دو دوره دعا بزنی ق ...

عزیزم منظورت چیه که باید دو دوره دعا بزنی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم در چه مرحله ای هستی؟ تو مام با کی ویزیت شدی چی بهت گفتن؟ 

سلام عزیزم خوبی؟

منم با علیرضایی ویزیت شدم چند روز پیش گفتن رحمم خوبه و مشکل نداره ولی چون خودم نگران آندرومتریوز بودم گفت یبار دیگه برم که سونو کنه. آزمایش همسرمم گفت خوبه. ولی گفت بخاطر سنم چون ۳۶ سالمه و ذخیره تخمدانم احتمال بیست درصد هست که هربار آی وی افم مثبت بشه. از این خوشم اومد که موقع سونو دقیق همه چیزو توضیح می داد. ولی نهایتا دهم با عارفی وقت دارم برم ببینم چی میگه که بعد تصمیم بگیرم با کی ادامه بدم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم کدوم شهری؟اگه تهرانی برو دکتر صدری یا شاکری یا کلینیک امید دکتر مشفقی

آره عزیزم تهرانم. ممنونم. اتفاقا اسم هاشون برام آشناست.

راستی یه مورد دیگه، من برام آزمایش غربال اول رو نوشت. اما الان چون فهمیدم دوقلوئه و یکم استرسی ام دلم میخواست سل فری بدم. به نظرتون برم پیش دکتر بگم برام سل فری بنویسه؟

سلام گلم ببخشید  مام سونو معمولی کرد شمارو یا داپلر؟ اخه منو سونو واژینال کرد معمولی و داپلر ن ...

من سونو داپلر رویان انجام داده بودم جواب به دکتر نشون دادم والا من فرق نفهمیدم 

سلام عزیزم خوبی؟ منم با علیرضایی ویزیت شدم چند روز پیش گفتن رحمم خوبه و مشکل نداره ولی چون خودم نگر ...

عزیزم انشالله با هر کدوم ادامه میدی بهترین نتیجه رو بگیری به امید خدا. ذخیرت چنده؟

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه ها من با تیم دکتر نصر 13نوبت گرفتم وقتی فهمیدم نصر ویزیت نمیکنه منصرف شدم و با علیرضایی نوبت گرفتم اخه 13پریود میشم گفتم قبل پریودی برم که پریود شدم برم تو سیکل 

حالا اگه کسی میخواد نوبت بدم به اون اگه میشه اگه نه که کنسلی بزنم یه بنده خدایی استفاده کنه 

عزیزم انشالله با هر کدوم ادامه میدی بهترین نتیجه رو بگیری به امید خدا. ذخیرت چنده؟

ممنونم عزیزم تو هم همینطور 🌼

ذخیرم یک و هفت بود دوسال بعد یهو شد یک و چهار

علیرضایی از سونو گفت در حد یک و خورده ای هست ذخیرم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈