2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
استرس‌اصلا‌خوب‌نیس حس‌خیلی‌خوبی‌داره..آدم‌حس‌میکنه‌مهمون‌داره ازالان‌خونتو‌برامهمونات‌آماده‌کن..

ای جونم قربون مهمونای کوچولو برم من که اینقد سرشون عذاب میکشیم ولی بازم خداروشکر اینم حکمتشه 

آره گلم خونه تکونی رو شروع کردم همه کارای نیمه تموممو دارم تموم میکنم 🤩🥰

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من دیروز رفتم بلاخره مام ویزیت شدم با دکتر علیرضایی  واقعا خوشم اومد و راضی بودم&n ...

مهگل جان میشه یکم ازخودت بگی؟ ببخشید ها مشکل ازشماست یا همسرتون؟ دکتر براتون مکمل تجویز نکرد؟ 

مام واقعا عالی بود دکتر روش عوض کرد گفت تو اندومتریوز داری باید فریز انتقال بدی و دو دوره دعا بزنی ق ...

گلم انشالله بسلامتی. منم با دکتر علیرضایی ویزیت شدم برای شما آمپول چی نوشتن میشه داروهاتو بگی؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
مهگل جان میشه یکم ازخودت بگی؟ ببخشید ها مشکل ازشماست یا همسرتون؟ دکتر براتون مکمل تجویز نکرد؟ 

همسرم یکم حرکت اسپرم ضعیفه مورفولوژی 4

خودم تنبلی تخمدان دارم گلم و آندومتریوز هستم 

گلم انشالله بسلامتی. منم با دکتر علیرضایی ویزیت شدم برای شما آمپول چی نوشتن میشه داروهاتو بگی؟

ای چه خوب نظر شما چیه راجب دکتر و مرکز؟ داروهای شما چیه؟ 

به من hmgکارما داد با اورگالترون و d3

میخواست سینال بده که گفتم من 16تا پرگووریس خریدم گفت پس سینال لازم نیست همون بزن 

ای چه خوب نظر شما چیه راجب دکتر و مرکز؟ داروهای شما چیه؟  به من hmgکارما داد با اورگالترون و d ...

برای من سینال و اچ ام جی کارما نوشته من خودم گفتم پرگووریس گفت الان چون وارد نمیشه چون از روند سرد نگه داشتنش تو مسیر مطمئن نیستیم و قاچاقی بودنش نمینویسیم دیگه برای مریضا.  اورگالترون که به شما داده چی هست برای چیه؟ بمن نداده اینو. منم طی یه جلسه به دلم نشستن و بهم آرامش دادن و راضی بودم 

خدا کنه اینسری تخمک جنین زیاد بشه خیلی میترسم استرس دارم 

انشالله میشه گلم توکل بخدا منم خیلی میترسم . گلم سینال و اچ ام جی سخت پیدا میشه مگه؟ اخه نوشته بودین سخت پیدا کردین میپرسم

برای من سینال و اچ ام جی کارما نوشته من خودم گفتم پرگووریس گفت الان چون وارد نمیشه چون از روند سرد ن ...

منم خیلی راضی بودم این یه جلسه واقعا رویان اذیت شدم 

اصلا برای مریض ارزش قایل نبودن اینجا خیلی به آدم احترام میزارن به دل شکستمون 

ارگالترون برای جلوگیری از ازاد سازی تخمک مثل ستروتاید 

انشالله میشه گلم توکل بخدا منم خیلی میترسم . گلم سینال و اچ ام جی سخت پیدا میشه مگه؟ اخه نوشته بودین ...

نه سینال همه جا هست اچ ام جی کارما و ارگالترون مخصوصا ارگالترون همه جا گشتم 13آبان هلال احمر نداشتن 

انشالله میشه گلم توکل بخدا منم خیلی میترسم . گلم سینال و اچ ام جی سخت پیدا میشه مگه؟ اخه نوشته بودین ...

انشالله جفتمون کلی تخمک تپلی و جنین داشته باشیم واقعا بریدم چه از لحاظ مالی چه از لحاظ راه رفت آمد اخه از شهرستان میرم تهران چه از لحاظ روحی