2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم خدااااارو هزار مرتبه شکر چندروزه تاپیک نیومدم الان پیام تو پیداکردم منشنم کردی ولی آبی نش ...

فدای تو عزیزم مطمئنا با دعای دوستای گلی چون شما خدا بهم لطف کرده ان شاءالله شما هم به سلامتی نی نی گلتو بغل بگیری

خدایا شکرت
آره‌عزیزم‌دیروزرفتم گفت‌که‌آندومتر‌خوبه استرادیول‌‌روشروع‌کرد ببینه‌چطور‌میشه

خوب خداروشکر ان شاءالله که به سلامتی شروع کنید و پایانش هم براتون خوش باشه و با خبرای خوب هم مارو خوشحال کنید

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این هفته باید برم سلفوتراپی (نمیدونم درست میگم یا نه). فککنم همون پی ار پی بعد گفت ۱شنبه انتقال من ...

خوب چرا سه روزه انتقال نمیدید منم فقط یه بسته مونده بود دکتر گفت بلاست انتقال بدیم جنین شناس گفت چون فقط یه بسته اس ریسک نکنیم برا بلاست همون سه روزه انتقال دادن

خدایا شکرت
عزیزم مبارک باشه انشالله صحیحو سالم بدنیاشون بیاری😘😘میکرو کردی شما؟بار اولتون بوده؟

عزیزم من باردار نیستم 

ماه پیش کورتاژ شدم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اره توی بیمارستان پیامبران

انشالله این دوتا فرشته ت میچسبن به دل مامانشون عزیزم🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

زینبی جون ببخشید دوباره مزاحم شدم من روزی دوتا آمپول و یه شیاف داشتم دیگه آمپول نمیتونستم بزنم امروز مرکز گفت بکن سه تا شیاف حالا از صبح استرس شدید گرفتم که نکنه آمپول بهتر از شیاف باشه تو نت هم از پایین بودن پروژسترون انقدر چیزای بد نوشته بود تنم لرزید حالا دو روز بود شیاف میزاشتم امروزم گذاشتم به مرکزم گفتم دوباره آمپول شروع کنم گفت نمیشه همش تغییر بدی .میشه راهنمایی کنی عزیزم راستی روز ۲۲ انتقال هستم

@زینبی_بابا      

خدایا شکرت
فدای تو عزیزم مطمئنا با دعای دوستای گلی چون شما خدا بهم لطف کرده ان شاءالله شما هم به سلامتی نی نی گ ...

مبارکت باشه مامان سلمای عزیز

انشاالله یه بارداری راحت پیش رو داشته باشی

راستی جنینات چندروزه بودن

چندتا انتقال داده بودی

خیلیل‌برااولی‌آی‌وی‌اف‌کردن دومی‌روخودشون‌اصلا‌نفهمیدن‌کی‌باردار‌شدن انشالله‌شماهم‌ازاینسری‌هاباشی ...

فدات شم اخه من لوله هامو برداشتم دیگه طبیعی باردار شدنو تو خواب ببینم فقط واسم دعا کن خدا این یکیو صحیح و سالم بهم ببخشه 

عزیزم شما چی شد که استراحت مطلق شدین؟ از چه ماهی؟

گلم من از سونو ان تی استراحت مطلق شدم البته قبلشم هماتون داشتم و جفتم پایین بود که خود به خود حل شد ولی موقع سونو ان تی فهمیدم طول سیروکسم کوتاهه و سرکلاژ شدم ۱۴ هفته بعدم دکتر استراحت نسبی داد ولی از بس هی رفتم مطب و اومدم هی گفتم  فلان دردو دارم بچه تو واژنم لگد میزنه و ..... دکتر گفت استراحت مطلق و تمام‌. فکر کنم خستش کرده بودم خخخخ شایدم بیچاره استرس گرفت از بس با حاله پریشون میرفتم تو مطبش اخه واقعا درد داشتم ولی الان خداروشکر بهترم

سلام عزیزم .شما میکرو کردی یا ای وی اف؟بار اول نتیجه گرفتی؟مشکلتون چی بود؟کدوم مرکز میرید؟ببخش اینقد ...

سلام عزیزدلم ما برای تعیین جنسیت ای وی اف کردیم دیگه نمیدونم میکرو بود یانه ...کلا ۶تاجنین داشتم بعد ازتعیین جنسیت دوتاموندن وانتقال دادم منفی شدم ماه بعدش طبیعی باردارشدم ...همسرم مورفولوژیش ۴بود وتحرکش خیلی کم بود بیمارستان بهمن با دکتر قوامی انجام دادم ...خواهش میکنم عزیزم 

اع‌چراتموم‌شد دخترنیاری‌که‌نمیشه..‌انشالله‌هرچی‌صلاح‌همون‌بشه التماس‌دعای‌فراوان‌..

نمیدونم بیشتر ازدوتا فکر نکنم درتوانم باشه 😐ایشالا که بهترین نتیجه رو میگیری وتا اخر ماه خبر مثبتیتو میدی عزیزم