2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
سلام هیوا جان شما دی اف ای همسرت رو تکرار نکردی؟

سلام عزیزم نه فعلا همین دوتا جنین که دارمو گفتن انتقال بدم

فقط پیشنهادشون برا دی اف ای pgs هست که اون سری انجام دادم برا سه تا که انتقالم منفی شد این سری نمیخوان انجام بدن🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز رفته بودین برایه سونو قلب ؟مگه ۷هفته نباید رفت برایه سونو قلب

من ۷ هفته رفتم سونوی قلب. که یه دونه دید. بهم گفت مجدد هفته ۱۰ بیا برای سونو شکمی ببینیم رشدش خوبه یا نه که این خبرو داد. 

عزیزم مزاحم چرا!!!!  خوشحال میشم اگر کمکی بتونم بکنم 😍😍😍😍

سلام من ماه پیش قبل انتقال تست کرونا دادم مثبت شد بدون هیچ علائمی و انتقالم کنسل شد بعد که آمپول پرژسترون رو قطع کرم پریود شدم......الان چهل روز شده چرا پریود نشدم؟؟؟کس اینطور بوده؟

خدا خودش نظر کنه
انشالله‌‌همه‌منتظرهای‌گروه فدات‌بشم‌عزیزم‌..‌آره‌خداروهزارمرتبه‌شکر‌ نه....اشتباه‌منونکنیا انشالل ...

اخه من که طبیعی نمیتونم باردار بشم ای وی افم واقعا سخته صبر ایوب میخواد حالا باردارم بشم ۹ ماه استراحت مطلقو انواع داروها واقعا میترسم خدا ی دونه صحیح و سالم به هممون ببخشه که حسرتش به دله مون نمونه

خانما قرص استرادیول و آ اس و شیاف پروژسترون رو تا کی باید استفاده کنیم 

عزیزم دکترت باید بهت بگه ، ازش بپرس سرخود قطع نکن

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام من ماه پیش قبل انتقال تست کرونا دادم مثبت شد بدون هیچ علائمی و انتقالم کنسل شد بعد که آمپول پرژ ...

سلام عزیزم، ببین گلم مطمئنی حامله نیستی؟ 

آره عزیزم پیش میاد این مسائل نگران نباش 

فقط حتما دکتر هم برو تا اگر نیاز بود اقدام خاصی انجام بده 

خانما قرص استرادیول و آ اس و شیاف پروژسترون رو تا کی باید استفاده کنیم 

انتقال دادی الان عزیرم؟ تو چه مرحله ای هستی؟ اینا طبق روال باید ادامه داده بشن تا دکتر استرادیول رو قطع کنه. اون دو تا اجتمالا تا قیام قیامت ادامه دارن