2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045281 بازدید | 684446 پست
32 سالمه ممنون عزیزم آره راه سختیه این میشه سومین سقطم  و حس خیلی خیلی خیلی بدیه

منم ۳۱ سالمه 

بدترین حس دنیاست

منم دو هفته ست کورتاژ شدم 

میفهممت

انشالله به زودیه زود هممون دلمون شاد بشه با نی نی های سالم و تپل مپل

من که دیگه جونم داره برا بچه در میره

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا زودتر میتونم و اتفاقا دلم میخاد زودتر برم سراغش اما خوب بعد از سقط فکر کنم باید چند ماهی فاصله ...

نه انقدر طولانی

من با اینکه کورتاژ شدم 

از همه دکترای مام پرسیدم گفتن بعد از دوتا پریود میتونی بری تو سیکل انتقال

باز از دکترت بپرس

درباره علت مشکلتم خیلی تحقیق کن حتی شده برو تهران

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم غصه نخور منم مثل شمام بدون تنها نیستی ان شاءالله به زودی زندگی به کام شما و همه خانومای دل شکس ...

آمین عزیزم

ایشالا همه مون جواب بگیریم

شما مشکلتون چیه؟

چند بار انتقال دادین؟

دکتر علیرضایی بهتره ....ازمایش همسر باشه کافیه 

آزمایشش برا مهر ۹۷ هستش آخه 

اینبار به دکترش بگم براش بنویسه فکر کنم بهتره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منم ۳۱ سالمه  بدترین حس دنیاست منم دو هفته ست کورتاژ شدم  میفهممت انشالله به زودیه زود ...

ای جاااانم

چه بد

چرا کورتاژ بشی؟

چند وقتت بود؟

راستی به نظرتون من داروهام رو قطع کنم دیگه؟

یا صبر کنم دو روز دیگه سونو بدم؟

ان شاءالله خیلی زود مامان نی نی سالم صالح و خشگل بشین

همینطور شما عزیزم

انشالله تا عید هممون نی نی تو دلمونه🥰🥰🥰

ازمایش بعد از عمل نیازه وضعیت جدیدش باید مشخص بشه تو همون مرکز مام بده جدید

اوکی عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ای جاااانم چه بد چرا کورتاژ بشی؟ چند وقتت بود؟ راستی به نظرتون من داروهام رو قطع کنم دیگه؟ یا ص ...

تو سیزده هفته فهمیدم بچه م ماژور هست دستور دادن برم سقط کنم 

برا همین میخوام جنینامو ببرم تهران pgs کنم

نمیدونم 

جرا فردا نمیری پیش دکترت

سلام بچه ها اگه میشه راهنمایی کنید من 6 روز پیش پانکچر شدم و همون موقع بهم گفتن هایپر شدی البته عل ...

من فقط رژیم غذایی داشتم شیر سویا و مرغ و دوغ دائم میخوردم تخم مرغ تهش روزی دو تا 🙄 نمی تونستم زیاد بخورم ولی دوغ شیر سویا دائم میخوردم. رویان به من گفت تا دو هفته مواطب باش کار سنگین پیچ خوردگی  تخمدان میاره . شیکمم خیلی بزرگ شده بود ادرار هم زود به زود بود ولی با درد 

خدایا شکرت
سلام گلم منم بتازگی با دکتر علیرضایی ویزیت شدم فوق العاده انرزی مثبت و دکتر خوبی بودن و وقت گذاشتن ب ...

ممنونم ازتون عزیزم .احتمالا منم پیش دکتر علیرضایی وقت بگیرم 

تو سیزده هفته فهمیدم بچه م ماژور هست دستور دادن برم سقط کنم  برا همین میخوام جنینامو ببرم تهرا ...

ماژور یعنی چی؟

از ته دل آرزو میکنم زود و سالم بچه دار شی

دکترم گفت ادامه بده

و سونو بده

اما خودم فکر نمیکنم چیزی تغییر کنه