2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045073 بازدید | 684424 پست
بچه‌ها، من الان از سونوی هفته دهم برمیگردم.. تو شوکم! دوقلو ان!!! یکی سه روز کوچیکتر از اون یکیه. ...

واااااای عزیزمممممممم مبارکههههههه😍😍😍😍😍

ای جانننننممممممم ایشالله به سلامتی باشه برات

طرازی نظرش چی بود؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
بچه‌ها، من الان از سونوی هفته دهم برمیگردم.. تو شوکم! دوقلو ان!!! یکی سه روز کوچیکتر از اون یکیه. ...

وای مبارک باشه عزیزم خدا به همه بده ترس نداره خیلی هم بانمکه

خواهر من تازه با اضافه وزن دوقلو باردار شد

فقط استراحتت بیشتر میشه نگران نباش خدا خودش کمک میکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  مبارکه عزیزم سنتون چند سال هست؟ مشکلتون چی بود؟؟؟

من الان ۳۰ سالمه

شوهرم اسپرمش داغون بود هم تعدادش کم بود هم تحرک نداشت خودمم خوب پلیکیستیک  میوم ودیر به دیر عادت شدن 

واااااای عزیزمممممممم مبارکههههههه😍😍😍😍😍 ای جانننننممممممم ایشالله به سلامتی باشه برات طرازی ن ...

مرسی عزیزم

وای خیلی میترسم

طرازی میخندید. قبلش گفته بودم علایم خاصی ندارم نگرانم، گفت دفعه قبل هم همینو گفته بودی. بعد که دومی رو دید گفت دیگه نگران نشو تا سومی رو برات پیدا نکردم، هر بار که نگران میشی یکی پیدا میشه 😀

وای مبارک باشه عزیزم خدا به همه بده ترس نداره خیلی هم بانمکه خواهر من تازه با اضافه وزن دوقلو ...

ایشالله بچه‌هاش و خودش سلامت باشن. اگه دفعه اول دیده میشد امادگی شو داشتم. الان خیلی شوکه ام 😣😣😣

مرسی عزیزم ،من از همون اول همه چی رو سپردم دست خدا که خیلی هم کمکم کرد داخل این سیکل ،من اصلا امیدی ...

میدونم عزیزم منم همه اینا رو کشیدم از پول قرض کردن تا بقیه ش ولی بازم توکل به خدا انشاالله که مثبتی 💖

من الان ۳۰ سالمه شوهرم اسپرمش داغون بود هم تعدادش کم بود هم تحرک نداشت خودمم خوب پلیکیستیک  می ...

خداروشکر ک مامان شدی😍👶 خدا پسرت رو حفظ کنه برا ما هم دعا کن دو سه ما دیگه انتقال دارم. تعداد دقیق اسپرم یادته؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

وای عزیزم...

انشاله به سلامتی،چه جالب  واقعا..

سوپرایز بود دیگه،مبارکت باشه❤

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
خانما من هفته۶بارداریم ترشح خیلی زیاد دارم کمرم درد میکنه زیردلم تیر میکشه به نظرتون طبیعی ایه؟؟

من هز اول ترشح زیاد داشتم طبیعیه اگه عفونت نباشه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
میدونم عزیزم منم همه اینا رو کشیدم از پول قرض کردن تا بقیه ش ولی بازم توکل به خدا انشاالله که مثبتی ...

ممنونم عزیزم 😘

انشالله که شما هم بارداری راحتی داشته باشی 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ایشالله بچه‌هاش و خودش سلامت باشن. اگه دفعه اول دیده میشد امادگی شو داشتم. الان خیلی شوکه ام 😣😣😣

مبارکت باشه عزیزم انشاالله به سلامتی 

گلم چند روز از انتقالت میگذره ؟

سونو اول بود ؟

همون دکتری که ای وی اف کرد الانم تحت نظر اون هستید ؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم 🌹🌹🌹

اخهههههه بسلامتی بغلشون کنی حست هیجانه خیلی خیلی مبارکههههه😍😍😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مرسی عزیزم ،من از همون اول همه چی رو سپردم دست خدا که خیلی هم کمکم کرد داخل این سیکل ،من اصلا امیدی ...

منم شرایطم مثل شماست،با این تفاوت ک شوهرم دیگه راضی نمیشه ادامه بدم،نمیدونم آینده میخواد چی بشه!جنین دیگه ندارم،

خدا کمکمون کنه،شرایط سخته واقعا..

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃