2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
چرا نداشته باشی؟ من ذخیرم ۱.۹ بود ۱۶ تخمک داشتم که ۱۱ تاش بالغ و خوب بودن و از این ۱۱ تا ۹ تا جنین ت ...

سلام خوبی عزیزم ؟مجدد کی اقدام میکنی؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
خوب پس همون ان تی و حساب کن من هردوش یکیه جفتش ۱۸ اسفنده ولی چون سزارینیم‌دکتر گفت نهایت تا ۱۲ اسفند ...

به سلامتی عزیزم، منم میخوام سزارین کنم تحمل طبیعی ندارم اصلا

به ان تی امروز 24 هفته هستم دقیق

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو شکر که خوب شدی. ان شاالله نی نی گلت رو هم بسلامتی بغل میگیری. خدا برات حفظش کنه.  من فق ...

قربونت عزیزم، توکل به خدا

نه دیگه وقتی دکتر گفته حتما کرونا نیست، چیزایی که فکر میکنی تشدیدش میکنه فعلا مصرف نکن. لیموشیرین خیلی خوبه منم زیاد خوردم ولی برای سرفه هام لیموترش خوب بود. انشاالله که زوده زود خوب میشی😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دوستان من میخوام از مرکز مام نوبت بگیرم دکتر نصر که اولین نوبتش ۲۶ اسفنده و خیلی دیره بین دکتر لاهو ...

سلام گلم منم بتازگی با دکتر علیرضایی ویزیت شدم فوق العاده انرزی مثبت و دکتر خوبی بودن و وقت گذاشتن برام و همه سوالهامم با حوصله و کامل ج دادن من تعریفشونو از بچه های همین تاپیک شنیدم و بخاطر همین با ایشون وقت گرفتم. حالا انشالله شما هرکدوم رو انتخاب میکنید موفق باشید و حس زیبای مادری رو بزودی زود تجربه کنید

در اندک من تویی فراوان یارب..
من قبلا رویان میرفتم دارم همراهم آزمایش  حالا اگه مام تکرار کنه همسرم داخل ماشین صداش میکنم&nb ...

سلام گلم بیشتر آزمایش‌ها و قبول میکنن ولی یسری از آزمایش‌هارو حتما باید شش ماه ازش بیشتر نگذشته باشه مثل تیرویید کزاز هپاتیت و....... اگه ازمایش همسرتون توی مراکز ناباروری و معتبر انجام شده باشه قبول میکنن

در اندک من تویی فراوان یارب..
خیلی صبوری کردم و اذیت شدم خیلییییی ولی امیدوارم بلاخره ی روزی نتیجه بگیرم دوبار آزمایشم +شد بار ا ...

منم دو بار بارداری پوچ داشتم 

آزمایش هم دادم

گفتن موردی نیست

اما باز داره همون اتفاقا برام می‌افته

شما اون باری که بارداریتون پوچ بود با ای وی اف باردار شدین؟

سلام خوبی عزیزم ؟مجدد کی اقدام میکنی؟

سلام عزیزم خوبی شما؟ والا فعلا تا ان شاالله این فسقلی بسلامتی بدنیا بیاد. بعدش هم هنوز تصمیم نگرفتیم . رویان که دیگه جنین نداریم. ولی ان شالله این فسقلی یک سال یا یک سال نیم شد دوباره میرم تو سیکل .این دفعه میخوام برم اهکاز .هم بهمون نزدیکه و هزینه اونچنانی برامون نداره هم لازم نیست اونجا اسکان داشته باشم . میتونم رفت و آمد کنم.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

@زینبی_بابا    

عزیزم ،آزمایش تیتر بتا حتما باید صبح انجام بدیم یا بعد از ظهر هم میشه ؟ 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها من خیلی بی تجربه ام میشه کمکم کنید؟ من تنبلی تخمدان دارم و یک بار با آمپول باردار شدم که در ۵ هفتگی سقط شد.این ماه از کیت تخمک گذاری استفاده کردم ولی از ۱۲ پریودی تا ۱۶ پریودی هاله میندازه اما پررنگ تر نمیشه و همش یجوره؟ دیروز هم ۱۵ پریودیم بود و درد تخمدان راست داشتم شدید بود. اما امروز خوب شده.

در ضمن من همش با دارو پری میشدم اما بعد از سقطم خودم پری میشم.مشکل از کیته یا من؟؟