2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
خیلی صبوری کردم و اذیت شدم خیلییییی ولی امیدوارم بلاخره ی روزی نتیجه بگیرم دوبار آزمایشم +شد بار ا ...

جواب این همه صبر رو میبینی. الهی اول شما باردار بشی بعد من و بقیه ی بچه ها❤

بازم خوبه دو بار مثبت شدی. اگه مثبت نداشتی جای نگرانی بود. خیلی سخته واقعا با هر میکرو این همه زحمت میکشیم ولی فقط سی چهل درصدشانس داریم 😭 

هر بار این همه جنین برات تشکیل شده، آدم دیگه با خودش میگه با این همه جنین قطعا جواب میگیرم!

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا    

زینبی جان من رفتم پیش متخصص داخلی که برام قرص جوشان اسستین ۶۰۰ تجویز کردن.تو نت سرچ زدم خلط آور هست انگار و تو رده بی .بهشون هم گفتم باردارم.دوتا امپول هیدروکورتیزون ۱۰۰ برام تجویز کردن با ستیریزن و مونته لوکاست. یجورایی برا مصرف اون قرص جوشان و هیدروکورتیزون مرددم. چیکار کنم بنظرت ضرری برا نی نیم نداره؟

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام خانوما قبل از پانکچر تغذیه تون چیا بود ؟ برای تقویت و کیفیت تخمک چی خوردین ؟ لطفا راهنمایی بفرم ...

من فرتیل بیوتیک با کیوتن واسید فولیک خوردم وگرمی شکر خدا از ۱۲ تا تخمک ۹تاش جنین شد سری قبل از ۸تا دوتا جنین که اخرم سالم نبودن

سلام عزیزممم وااا انتقال و که ول کن سونو ان تی و آنومالی چقدر فرق دارن؟

5 روز عزیزم، آنومالی عقب تره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مرسی گلم ،آزمایش رو که پس فردا میدم ولی بی بی چک هم فکر نکنم الکی باشه 😢

وقتی اینجا خوندم لکه بینی داری حدس زدم مثبتی چون اکثر بچه ها روزای قبل ازمایش لک داشتن و باردار شدن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
امیدوار باش عزیزم هنوز مشخص نیس با توجه ب تجربه ی دوستای تاپیک، ممکنه بی بی چک اشتباه باشه.

نمیدونم والله عزیزم

توکل بر خدا 🙏 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دوستان من میخوام از مرکز مام نوبت بگیرم دکتر نصر که اولین نوبتش ۲۶ اسفنده و خیلی دیره بین دکتر لاهو ...

دکتر علیرضایی بهتره ....ازمایش همسر باشه کافیه 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
اولین بار که گفتن سالمی بعد از اولین بارداری پوچم تازه مشکلاتم رو شد لوله هام انحنا داشت تو بارداری ...

من‌یبارمیکروکردم‌‌ویباربارانتقال‌منفی

دوبسته‌جنین‌هم‌دارم.

من‌همچی‌به‌ظاهرخوبه...منتهافعلا‌دوسالیه‌این‌مشکلو‌پیدا

کردم..بعدانتقال‌منفی‌‌‌به‌دکترگفتم‌من‌پریودیم‌خیلی‌کمه

گف‌هسیترو‌کنم‌..هیستروکرد‌‌تشخیصش‌چسبندگی‌و‌تنگی‌کانال

سرویکس.‌جواب‌پاتولوژیم‌هم‌عفونت‌رحم

یه‌ماه‌داروخوردم..واردسیکل‌لانگ‌شدم‌‌.‌۷تا‌ازال‌دی‌مونده‌بود‌

بسراین‌شروع‌کردم.‌پریودشدم‌اماخیلی‌کم‌

به‌امیداینکه‌ریزش‌کنه‌‌وآندومترم‌بریزه‌‌امروز‌روز۶‌پریودیم‌هست

میرم‌سونو‌ببینم‌چی‌میکنه..

من‌یه‌پسر۱۳‌ساله‌دارم‌و۵سال‌برابچه‌دوم‌‌اسیر‌این‌دکترهاشدم

وبه‌اینجارسیدم.😔😔😔

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
من فعلا دفعه اول میخوام برم با دکتر صحبت کنم یعنی باز باید ازمایش اسپرم بده؟

ازمایش بعد از عمل نیازه وضعیت جدیدش باید مشخص بشه تو همون مرکز مام بده جدید

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
وقتی اینجا خوندم لکه بینی داری حدس زدم مثبتی چون اکثر بچه ها روزای قبل ازمایش لک داشتن و باردار شدن

درسته چند نفر دیگه هم بهم گفتن که لک نشونه خوبیه ،ولی خودم حدس میزنم که پریودی بوده و من با آمپول جلوش رو گرفتم آخه لک بینی همون روز بوده که باید پریود میشدم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
5 روز عزیزم، آنومالی عقب تره

خوب پس همون ان تی و حساب کن من هردوش یکیه جفتش ۱۸ اسفنده ولی چون سزارینیم‌دکتر گفت نهایت تا ۱۲ اسفند زایمانته شایدم زودتر چون خودم دوست دارم دیرتر بشه که خوب وزن بگیره 

الان چند هفتهای؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه حس بویایی چشایی ام نداشتم

خدا رو شکر که خوب شدی. ان شاالله نی نی گلت رو هم بسلامتی بغل میگیری. خدا برات حفظش کنه.

من فقط سرفه و خلط دارم  .هیچ علاپت دیگه ای هم ندارم تست خون هم دادم منفی بود همه چیم خوب بود.دکتر عمومی میگه حساسیت به یسری خوراکی مثل خیار و گوجه و توت فرنگی و ...... هست. پیش متخصص داخلی هم رفتم امروز میگه‌کرونا نیست و یسری دارو برام نوشت.خودمم مرتب لیموشیرین میخورم. حالا به شوهرم بگم لیمو ترش برام بگیره بخورم ببینم چطور پیشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت