2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان سلما اخرین بار ک آز دادی بتات چند شد بلخره ؟ عابدی راضی بود از همه چی؟بعد میشه بگی چه داروهایی ...

فعلا آخرین آزمایشم همون روز ۱۶ انتقال که ۱۳۲ بود فردا قراره برم تکرار کنم با دکترم که فعلا صحبت نکردم فقط تماس گرفتم مرکز که بگم جواب آزمایش رو بهم گفتن مشکوکه تکرار کن.

واقعیتش داروها همون بود تازه اینبار رویال ژلی هم نخوردم ولی برام تجویز کرده بود فرتیل سی ام هم تجویز کرده بود که اونم نخوردم.فقط ویتامین ای و امگا یه روز درمیون میخوردم فولیک اسیدم که هر روز.

اینبار هیسترو و خراش برام انجام داد که دفعه قبل نداشتم.

حالا ان شاءالله تا فردا برم ببینم چطور میشه ازمایشم

خدایا شکرت
مامان سلما اخرین بار ک آز دادی بتات چند شد بلخره ؟ عابدی راضی بود از همه چی؟بعد میشه بگی چه داروهایی ...

سه تا سه روزه انتقال دادم

شما اگه تعداد جنینت زیاده تو دو مرحله حتما انتقال بده چون جنین های ضعیف سه روزه انتقال بدن خیلی خوبه اینو جنین شناس بهم گفت دفعه قبل سه تا بلاست انتقال داده بودم. یه چیز هم بگم اگه التهاب داری تا انتقال و بعدش کلا لبنیات رو حذف کن از تغدیت و اینکه زردچوبه خیلی استفاده کن ضد التهاب قوی هست بعد اینکه شیاف رو رکتال استفاده کن هم جذبش بالاس هم اینکه مطمئنی بیرون ریزی نداره در کنارش هم آمپول بزن من دفعه قبل شیاف و ژل کرینون داشتم که واژینال استفاده میکردم که به خونریزی افتادم.

در کنار همه اینا هیچی به اندازه آرامش و توکل اثر نداره ان شاءالله بهترین ها براتون رقم بخوره.

خدایا شکرت
من عزیزم  روزی سه تا پرگو تا روز ۹ رفتم سونوگفت۸-۹ تا تخمک داری بعدش ۱۰ و ۱۱ روزی ۶ تا اچ ام ج ...

سلام عزیزم

شما اولين باره كه ميخواي انتقال بدي؟ چی شد که رضوی رو انتخاب کردی؟مثبتاش بالاست یانه؟

خداروشکر‌که‌جواب‌گرفتید.. میشه‌بگی‌مشکلاتت‌چی‌بود؟ نمیدونم‌دکترمن‌سردرنمیاره‌یامشکل‌من‌حل‌نشدنیه

اولین بار که گفتن سالمی بعد از اولین بارداری پوچم تازه مشکلاتم رو شد لوله هام انحنا داشت تو بارداری خارج رحم هر دوتارو برداشتن شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد مشکل انعقادی داشتم تخمدانم pcoهستن. مگه شما چند بار میکرو کردی؟ اصلا مشکتون چیه؟؟

عزيزم شما خودت مشكلي نداشتي؟؟ بازم جنين داري؟؟

نه عزیزم مشکلی ندارم ، اره خداروشکر دارم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

زینب جوون من ۱۴ آذر سقط داشتممم البته ساک بارداری تشکیل نشده بوددد ، ولی دو هفته پریود بودم ، چند روزه پاک شدم ، امروز نزدیکی داشتیم ، خیلی ببخشید سوخت و خون اومد 🤕🤕🤕 دلیلش چیه میدونید

@زینبی_بابا      

بچه ها اگه میدونید شما هم راهنماییم کنید لطفا🧡

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
اولین بار که گفتن سالمی بعد از اولین بارداری پوچم تازه مشکلاتم رو شد لوله هام انحنا داشت تو بارداری ...

خدایا باردار شدی؟چ معجزه ای😍 کجا انجام دادی بار چندم برات گرفت؟چن تا تخمک چن تا جنین؟

لطفا برای سلامتی بچم💚صلوات💚بفرستین
قربونت عزیزم  ب دعای شما دوستان ک میدونم یی تاثیر نبوده دکترم زهرا زارع بیمارستان رضوی  مش ...

به سلامتی عزیزم زودتر پریپد میشی کامل خوب میشی

شما سیکل قبل پانکچر ال دی و سینافکت هم داشتی؟

من خیلی حالم خرابه، تهوع، معده درد، ضعف، از دست‌پخت خودم بدم میاد 

ایشالا زود سرحال شین

این علائما حداقل خیال آدم رو از بارداری سالم راحت می‌کنه

من که در حسرت یه نشونه موندم😭

چند ماهه باردارین؟