2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
دوستان من میخوام از مرکز مام نوبت بگیرم دکتر نصر که اولین نوبتش ۲۶ اسفنده و خیلی دیره بین دکتر لاهو ...

عزیزم دوستان خیلی تعریف دکتر علیرضایی رو میکنن. من خودم تجربه ای ندارم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من میخوام از مرکز مام نوبت بگیرم دکتر نصر که اولین نوبتش ۲۶ اسفنده و خیلی دیره بین دکتر لاهو ...

عزیزم بااینکه همشون خوبن ولی پیشنهادمن دکترعلیرضاییه.دکترمنم هست.بااینکه دیگه نمیرم پیشش.هرهفته وویس میده تو واتساپ و حالمو میپرسه.من بازم داروهامو ازطریق واتساپ میپرسم و...واسه ریداکتمم یه نامه نوشت اخرسرهم باخودکار قرمز نوشته بودایشان ازاشنایان بنده میباشند تاکارمو خوبدانجام بدن😂

آره عزیزم جز ۳تاش .من ۱۷ بار انتقال جنین داشتم

چقدر اذیت شدی عزیزم

برا هیچ کدوم آزمایشت مثبت نشد؟ علتش مشخص نیست؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من فعلا دفعه اول میخوام برم با دکتر صحبت کنم یعنی باز باید ازمایش اسپرم بده؟

هم شوهرت هم خودت وقت ویزیت بگیرین واسه ازمایش هم اماده باشین اگه گفت انجام بدین اگه نه که هیچ.

سلام خانما من پریودام ۴۰ روزه بود اکثرا که ۳ماه قبل پانکچر خودبخود زودتر شد و زیر ۱ماه میشدم .ماهی هم که تخمک کشی کردم وقتی انتقال کنسل شدو پروژسترون را قطع کردم دوروز بعدش پریود شدم.ولی بعد اون الان ۴۴ روزه پریود نشدم.بنظرتون طبیعیه؟یا ممکنه مشکلی پیدا کرده باشم؟اصلا علایم پریودی هم این ماه ندارم 

@زینبی_بابا      

یا رب العالمین
آره عزیزم ،نوشته ۳ تا ولی امروز تماس گرفتم ،گفتن ۲ تا بزن و امروز یا فردا برو آزمایش بده .آزمایشم پس ...

ب بی بی چک اعتباری نیست غصه نخور عزیزم

پس فردا آزمایشت رو بده

الهی خوش خبر باشی.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام دوستان صبح قشنگتون بخیر 

بچه ها بیاید منو راهنمایی کنید 

به امید خدا تصمیم گرفتم بیام تهران برای اولین فرصت که نوبت دادن 

و هدفم دکتر امیر جنتی و دکتر بیتک طرازی هست 

شنیدم تو مرکز نمیشه دکتر رو انتخاب کرد وباید بری مطب

بخاطر همین گفتم بیام مرکز همه ازمایشات رو انجام بدم با مدارک کامل برم مطب 

حالا سوالم اینه برای بار اول فرقی ندار چه روزی از سیکل بیام؟

همون روز اول همه ازمایشات رو میگیرن که نخواد چند روز بمونم؟

بری تکمیل شدن مدارک و پرونده چندروز زمان میبره ؟

سلام دوستان صبح قشنگتون بخیر  بچه ها بیاید منو راهنمایی کنید  به امید خدا تصمیم گرفتم بی ...

سلام، بسلامتی شروع کنی

برای خودت جلسه اول لیست آزمایش ها رو مینویسن ک همگی آزمایش خون هست ک فکرمیکنم همه رو یکجا روز دوم یا سوم پری میدی. اما پاپ اسمیر چند روز بعد از تموم شدن پری هست. معمولا برای سن سی ب بالا پاپ اسمیر میخاد. 

رویان برای بررسی رحم، هیستروسونوگرافی هم میگیره. ک البته اگر عکس رنگی از قبل داشته باشی هیستروسونو نیازی نیست.

سلام دوستان صبح قشنگتون بخیر  بچه ها بیاید منو راهنمایی کنید  به امید خدا تصمیم گرفتم بی ...

سلام عزیزم

اگه مرکز ابن سینا منظورته میتونی دکترت رو انتخاب کنی. اما روز اول کلا یکی دیگه لیست آزمایشات رو برات مینویسه. یه دکتر دم دستی تر.

هر چی آزمایش داری با خودت ببر. تست پاپ اسمیر اگه با یه روش خاص باشه که نمیدونم اسمش چیه دو سال اعتبار داره. برای من تکرار نکردن. آزمایشات هورمونی رو هم که باید فکر کنم روز دوم سوم پریود بدی. میتونی جوری تنظیم کنی که این آزمایشها رو همون روز انجام بدی. البته فکر نمیکنم لزومی باشه حتما همونجا آزمایش بدی.

مرسی عزیزم😘 اومدم آمپول سینال اف بزنم یه پودر و یه آب داره وقتی آب رو ریختم تو پودر کف ایجاد شد تک ...

عزیزم از دکترت بخواه واست سینال قلمی بنویسه دیگه این مشکلاتم نداری خودش آمادس تزریق میکنی بی دردسر

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

سلام مامان آینده جان کدوم مرکز میخوای بیای ابن سینا؟ 

من بار اول رفتم برای سونوی سه بعدی دکتر نوشت که فکر کنم اگه اشتباه نکنم 16 سیکل باید انجام میشد و آزمایش خون که اون فکر کنم دوم سوم پری بود باز چون 6 ماهی ازش گذشته روزاش دقیق یادم نیست

برای همسرت 3 روز قبل تخلیه داشته باشن چون همون روز آزمایش میگیرن

راستی تو مرکز امکان انتخاب دکتر هست فقط ویزیت بار اول رو چون فقط آزمایش مینویسن برای تکمیل پرونده و روندش مشخصه هر دکتری که وقتش خالی تر باشه انجام میده از دفعه های بعد میتونی با دکتر مورد نظر خودت وقت بگیری

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

سلام بچه ها اگه میشه راهنمایی کنید

من 6 روز پیش پانکچر شدم

و همون موقع بهم گفتن هایپر شدی البته علائمم شدید نیست

امروز حالم کاملا خوبه

میخواستم بدونم کسی اطلاعی داره رژیم غذایی رو باید تا چند روز ادامه بدم؟ 

گوشت و مرغ و تخم مرغ و دوغ شور و اینا؟! 

دیگه خسته شدم به خصوص از تخم مرغ😖😖😖😖😖

و سوال دوم اینکه من این چند روز حسابی استراحت کردم 

از کی میتونم فعالیت هام  از سر بگیرم؟ 

مثلا ورزش یا نظافت خونه آخه خونه مونم دیگه خیلی کثیف شده😁😁😁

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑