2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
عزیزم ۲۲ تا جنینت چی شد؟ همه رو انتقال دادی؟

آره عزیزم جز ۳تاش .من ۱۷ بار انتقال جنین داشتم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نههههههههه 😉😉😉😉 منم هیچ وقت سرخود دارو استفاده نمیکنم، خصوصا واژینال اصلا علائم عفونت اینها نیس ...

چشم عزیزم حتمااا ممنونم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
چه خوب ‌.وقتی تنهام راحت تر میتونم با دکتر حرف بزنم و ارتباط برقرار کنم انقدر که این همسرم میگه اینو ...

آره منم تنها راحترم زنگ زدم پرسیدم گفت بخاطر کرونا اصلا اقایون نمیزاریم بیان بالا 

دوستان من میخوام از مرکز مام نوبت بگیرم دکتر نصر که اولین نوبتش ۲۶ اسفنده و خیلی دیره بین دکتر لاهو ...

عزیزم آزمایش های ایشون رو ببری کافیه

چون کلا همراه چه همسر چه مادر راه نمیدن 

ببین من خودم اونجا با دکتر منتظری هستم هفته پیش سه تا خانم که انتقالشون با طاهری منفی شده بودن اومده بودن پیش منتظری برای انتقال دوم

حالا بین علیرضایی و لاهوتی دوستانی که ازشون تجربه دارن میان میگن 

آستاره جان چرا بی بی زدی 🍳🍳🍳🍳 مگه یادت نیست چند تا از دوستان با بی بی منفی مامان شده بودن

زینبی جان من سرفه شدید و خلط دارم. خلط رو از اول تقربا داشتم سرفه هم کم و بیش داشتم. الان مدتیه که هم خلط زیاد شده هم سرفه ها شدید تر. سبا از شدت سرفه ها نمیتونم درست بخوابم. امروز هم نگاه کردم همراه با خلط خون هم هست. خیلی اذیتم دکتر هم رفتم اول دیفن هیدرامین و برم هگزین داد که ماما گفت بهتره مصرف نکنی. خودم رفتم دیفن هیدرامین ساده گرفتم مصرف کردم. چون نمیشد چیزی مصرف نکنم. من سابقه اینجور سرفه های شدید و تنگی نفس رو تو این فصل سال دارم. چند روز پیش باز رفتم دکتر برام شربت سالبوتامول تجویز کرده. که بارم تو رده سی هست. دکتر زنان هم رفتم گفتم میگه باید بری زیر نظر متخصص داخلی. حالا امروز شوهرم قراره زنگ بزنه ببینه متخصص داخلی کی هست که نوبت بگیره برام. چون اینجا فقط روزای خاصی متخصص ها میان. متاسفانه شهرمون با اینکه شهر نفتی هست اما متخصص های دائمی نداره.و فقط یک روز در هفته تو کلینیک هستن.بنظرتون من چیکار کنم واقعا اذیتم. بخدا دیشب تا ساعت ۳ بخاطر سرفه و تنگی نفس بیدار بودم. تست کرونا هم دادم منفی بود. میدونم کرونا نیست چون این حالات تو این موقع سال کاملا عادیه برا من. و هیچ علامت دیگه ای ندارم . نه بدن درد نه از بین رفتن حالت بویایی هیچی. فقط سرفه و خلط و تنگی نفس. بنطرتون من چیکار کنم؟ فعلا از اون سالبوتامول استفاده کنم یا نه؟ چون دیدم نوشته بود برا از بین بردن سرفه و خلط و حتی تنگی نفس تجویز میشه. یه چند مورد هم دیدم استفاده کرده بودن تو بارداری و تاثیر نداشته رو بچه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
آره منم تنها راحترم زنگ زدم پرسیدم گفت بخاطر کرونا اصلا اقایون نمیزاریم بیان بالا 

به به .ای ول بهشون خخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستان من میخوام از مرکز مام نوبت بگیرم دکتر نصر که اولین نوبتش ۲۶ اسفنده و خیلی دیره بین دکتر لاهو ...

سلام ثمين حون 

من تا حالا مام نرفتم 

ولي اينجا خيلي از دوستان اسم دكتر عليرضايي رو ميشنوم كه ازشون تعريف مي كنن  

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

مگر نباید همسرت ازمایش اسپرم بده؟

من فعلا دفعه اول میخوام برم با دکتر صحبت کنم یعنی باز باید ازمایش اسپرم بده؟