2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045141 بازدید | 684431 پست
اینا میگن فقط جنین A رو قبول دارن برا من ک الان AB میگه خوب نیست دو روزه س 

عزیزم بعضی از جنین هات رو ۱۲ سلولی نوشتی، درسته؟ جنین دوروزه تعداد سلولاش ۱۲ تا هم میشه؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره گلم هم شیاف صبح مثلا هم دو تا آمپول شب چه خبره 3 تا!!!!! 

زینبی جان میشه منو راهنمایی کنی من هفته ۲۶ بارداریم سرکلاژم هستم دکتر گفت حواست خیلی به ترشحاتت باشه چون سرکلاژی بیشتر احتمال عفونت هست. الان من ترشحاتم با عرض پوزش سفید و غلیظه بدون بو و بدون خارش. به نظرت عفونته؟ شما تو ماه هفت ترشحاته اینجوری داشتی؟ اخه به دکتر بگم سریع انتی بیوتیک میده میترسم این همه دارو و انتی بیوتیک مضر باشه از طرفیم میترسم باعث پاره شدن کیسه اب بشه. از اول بار داری تا الان ۳ دوره انتی بیوتیک خوردم یبار عفونت ادراری داشتم یبتر بعد از سرکلاژ یبار دکتر حین سونو گفت یکم عفونت رحمی داری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره گلم هم شیاف صبح مثلا هم دو تا آمپول شب چه خبره 3 تا!!!!! 

داخل برگه نوشته بود سه تا عزیزم ،صبح شیاف رو زدم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ببین منظور من و جنین شناس قطعا یکی هست فقط با بیان متفاوت 😉 البته pgd ریسک داره از اون جهت شانس کم ...

نه منظور جنين چيز ديگه اي بود گفت چون يك سلول برداشته ميشه از جنين ، به اصطلاح جنين قهر ميكنه و لانه گزيني نمي كنه و بين ١٠ تا ٢٠ درصد شانس موفقيت كم ميشه

انشاءالله کلی جنین بشه برات کدوم مرکز میری؟  چه جالب روز 12شده بوده 6تا تخمک بعد روز 15شده 20تا ...

من مشهد بیمارستان رضوی 

اره خدا کنه ۲۰ تا  بالغ باشن  دعا کن عزیزم خیلی جنین برام تشکیل بشه واقعا سخته تخمک کشی 

من مشهد بیمارستان رضوی  اره خدا کنه ۲۰ تا  بالغ باشن  دعا کن عزیزم خیلی جنین برام تش ...

میدونم عزیزم درکت میکنم من خودم بار اول 5تا تخمک داشتم یه جنین برام تشکیل شد که اونم منفی شدم خیلی سخته انشاءالله برای شما همش جنین بشه 

آره گلم ممکنه ولی در این حد اصلا پسرفت حساب نمیشه 😉 😉 😉 

خداروشکر😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم خیلی عالی شده خدا رو شکر  من یادمه هم شکمی انجام دادن برام، هم چند هفته بعد واژینال ...

زینبی جون یادتونه گفتم‌وقی پا میشم یا تکون مبخورم زیر شکمم درد میگیره الان در طول روز ممکنه چند بار درد بیاد به دکتر گفتم میگه طبیعیه اشکال نداره سونو هم که خوب بود ممکنه از عفونت باشه ولی علایم عفونت مثل سوزش یا تکرر ادرار هم‌ ندارم . امروز متاسفانه ی استرس بد بهم‌وارد شد که دردش بدتر شده من چکار منم دردش میره تو مخم