2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045143 بازدید | 684431 پست
سلام عزیزم من قبلا دی سال پیش ذخیرم1/8بود 4تاتخمک و1جنین داشتم مرکزدولتی بود افتضاااححح.  بعدا ...

منم شوهرم اسپرمش سه درصده

حالا دارم آمپولارو میزنم بنظرت فایده داره این چند روز؟

دولتی و خصوصی آآمپولاش .فرق میکرد؟ 

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم منم ۶ سال بچه دار نشدم روز اول رفتم دکتر گفتن سالمی برو یک سال دیگه اگه باردار نشدی بیا بعد از ۶ ...

خداروشکر‌که‌جواب‌گرفتید..

میشه‌بگی‌مشکلاتت‌چی‌بود؟

نمیدونم‌دکترمن‌سردرنمیاره‌یامشکل‌من‌حل‌نشدنیه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نمی دونم فشلرم خوبه قند خونمو نمی دونم کلا دیروز یه حال بدی داشتم

سرگیجه‌خیلی‌بدمیشه

حالت‌تهوع‌که‌نداری؟

احتمالا‌ازمعدت‌باشه

یه‌دکتربروعزیزم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خداروشکر زینبی جون  هفته پیش که لکه دیدم روز ده انتقالم بود امروز ۲۰ انتقال هستم اون شیاف اضاف ...

مامان سلما اخرین بار ک آز دادی بتات چند شد بلخره ؟ عابدی راضی بود از همه چی؟بعد میشه بگی چه داروهایی بهت داد یا چیکارا کرد؟ چند تا جنین انتقال داد؟

خانم ها تو بارداری شکلات تلخ که مشکلی نداره؟؟۷۰ درصد ایرانی 

کافیین نباید زیاد بخوری مخصوصا میکرو انجام دادی . به مقدار کم بخور. بعد خوردن حواست باشه اونروز قهوه نخوری و چایی هم کم رنگ

خدایا شکرت