2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
عزیزم اصلا استرس نداشته باش ایشالا به زودی کجدت میچسبه بهت ازین خبرا هم نیست 

ممنونم عزیزدلم ان شاالله که شمام به زودی خبر بارداریتو بدی و خوشحالمون کنی😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم‌بروهموناروانتقال‌بده آ ب‌ که‌بدنیس..خیلیل‌باجنین‌cباردار‌شدن مگه‌نمیگفتی‌دکترم‌تشخیص‌داده‌رح ...

اره دکتر زرنانی ک ایمونولوژ هست گفت پرندیزولن بخور پنج هفته بعد برو انتقال بده به محض اینکه مثبت شدی بیا پیشم بعد گفت پرندیزولون حداقل باید تا هفته ۱۲ بخوری، ولی رفتم عارفی انتقال بده گفت نمیدم خیلیییی بی کیفیته باید بیای پیش خودم پانکچر شی😭 منم گفتم ولش کن من طاقت پانکچر ک ندارم میرم پیش فروتن برام انتقال بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از نزدیک دیدمش آخه عملاش تو مرکز تو اتاق عمل دیدمش هول هولکی کار میکرد برا همین شک دارم ولی منم شنید ...

خوب مهم امار مثبتاشه گلم حالا بازم تحقیق کن. من قدیری رو شناخت ندارم روز انتقال من اونم واسه یکی انتقال حالا نمیدونم کارش چجوریه 

سلام خانوما من باید روزی ۳ تا سینال اف بزنم عصرها  همزمان ۳ تا شو بزنم یا فاصله بدم؟

سلام. عزیزم سه تا رو باید با هم بزنی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آره عزیزم میشه.من آخرین جنینم آبان بود که به مام گفتم بیارم اینجا انتقال بدم و قبول کردن.ولی من اینک ...

انتقال و اماده سازي رحم قبلش خيلي مهمه ، خيلي ها را داشتيم ٤ بلر و ٥ بار و هفت بار  با دكتراي ديگه منفي شدن و با اولين انتقال يع دكتر مثبت شدن

بیشتر توضیح میدی عزیزم. با هر دو مرکز چطور هماهنگ کردی برای انتقال؟

عزیزم مرکزی که جنینا الان توش هستن که هیج مشکلی با بردن جنینا ندارن 

گفتن هر وقت تانک آوردی برات میذاریمشون توش ببر برسون

مرکز مقصدم گفت بیا اینجا ویزیت که شدی دکترت میفرستت آزمایشگاه جنین شناسی که بهت تانک ازت بدن بری و جنینها رو بیاری

این نقل و انتقالات هیچ هزینه ای نداره

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه ها کسی اطلاع داره بخوام برم ابن سینا عکس رنگی بندازم با بی هوشی شرایط خاصی داره؟ یا باید وقت بگی ...

نه عزيزم بايد وقت بگيري 

شرايط هم چون بيهوشي مي خواي بايد ناشتا باشي 

زنگ بزني براي وقت گرفتن خودشون مي گن بهتون 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

سلام. عزیزم سه تا رو باید با هم بزنی 

مرسی عزیزم😘

اومدم آمپول سینال اف بزنم یه پودر و یه آب داره وقتی آب رو ریختم تو پودر کف ایجاد شد تکونشم دادم ولی بازم کفش ازبین نرفت ؟ اشکال نداره؟ یا باید حتما کفش از بین بره ؟

چطوری کفش رو ازبین ببرم؟

کاش دوباره خودش مریض ویزیت کنه من اینجوری ی حس بدی پیدا میکنم متاسفانه چون بقیه دکترای کلینیکش رو وا ...

اره واقعا کاش منم رفتم خودش ویزیت کنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی عزیزم😘 اومدم آمپول سینال اف بزنم یه پودر و یه آب داره وقتی آب رو ریختم تو پودر کف ایجاد شد تک ...

اشکالی نداره عزیزم.کف مهم نیست از دفعه ی بعد فقط سعی کن آب رو آروم آروم بریزی

مرسی عزیزم😘 اومدم آمپول سینال اف بزنم یه پودر و یه آب داره وقتی آب رو ریختم تو پودر کف ایجاد شد تک ...

نمیدونم گلم ،من همسرم برام میزد ،اصلا نگاه نمیکردم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...