2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
معمولا زوج هاي دهنده نذر مي كنن به عنوان كار خير  نه اين كه بخوان بيست و چند مليون بريزن به جي ...

دقیقا همینجوریه ولی بی انصافن خوب

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام گلم شما علاعم داشتیدبرای اندومتریوز؟درد مقعدایام قاعدگی و.....با سونو معمولی مشخص نمیشذ؟مگر اند ...

نه گلم.هیچ علایم خاصی نداشتم. فقط طول دوره پ ری ودم کوتاهتر شده بود نسبت به قبل. روز دوم به بعد لکه بینی بود فقط.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دکتر نصر تا قبل کرونا گویا خودش همه ویزیتاشو و کارای مریضا رو انجام میداده از زمان کرونا حالا او ...

کاش دوباره خودش مریض ویزیت کنه من اینجوری ی حس بدی پیدا میکنم متاسفانه چون بقیه دکترای کلینیکش رو واقعا نمیشناسم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه گلم.هیچ علایم خاصی نداشتم. فقط طول دوره پ ری ودم کوتاهتر شده بود نسبت به قبل. روز دوم به بعد لکه ...

دکتر گفت اندومتریوزت خفیفه با امپول دکا جذب میشه. واسه همین ۳ ماه انتقالم عقب افتاد.

کاش همون ۳ ماه پیش انتقال داده بود. الان ۳ ماه جلوتر بودم☹

سلام کسی بوده با وجود اضافه وزن انتقالش مثبت شده باشه ؟؟؟؟

اگ کسی هس بیاد بگه راهنماییم کنید

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
ایشالا که خیره عزیزم نگران نباش من مطمئنم همه چی خوبه 💗چراگفتن مشکوک بیشتر از دوبرابر شده که بتات ؟

گفتن مقدار بتا پایین هست عددش حالا ان شاءالله شنبه تکلیفم روشن بشه.

دوستتون که ۵۱ بود عدد بتاش تکرارش چند شده بود؟

خدایا شکرت
گفتن مقدار بتا پایین هست عددش حالا ان شاءالله شنبه تکلیفم روشن بشه. دوستتون که ۵۱ بود عدد بتاش تکرا ...

ایشالا که همه چی خوبه مهم اینه که دوبرابر شده...برای اون ۱۲۶ شده بودالانم دخملش تودلشه 😍

ببخشيد يه سوال 

بعد از گذاشتن شياف پروژسترون چقدر بايد دراز بكشم ؟ يا سرويس بهداشتي نرم ؟

من هرشب يك ساعت دراز ميكشم بعدش ولي وقتي ميرم سرويس خيليش خارج ميشه 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

فشارکی بنظرتون عجول نیس کاراش خوب پیش میره سونو و تخمک کشی را خودش انجام میده درسته؟؟؟

خودش فک کنم انجام بده من فقط یبار ویزیت شدم پیشش بد اخلاق بود دیگه نرفتم ولی تعریفشو شنیدم چند نفریم میشناسم پیشش مثبت شدن 

خودش فک کنم انجام بده من فقط یبار ویزیت شدم پیشش بد اخلاق بود دیگه نرفتم ولی تعریفشو شنیدم چند نفریم ...

از نزدیک دیدمش آخه عملاش تو مرکز تو اتاق عمل دیدمش هول هولکی کار میکرد برا همین شک دارم ولی منم شنیدم آمار مثبتش بالاست...شما قدیری رو نمیشناسین کارش چطوره؟؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
نه عزيزم سهيلا انصاري پور

ممنون عزیزم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
خیلییی ممنون عزیزم توکل بخدا, اره من فکرمیکنم تموم میشه خودشون روخواستنه, مریض شدم قاطی زدم. 😂😂😂 ...

توکل به خدا عزیزم نگران هیچی نباش کوچولوها بیان زندگیامون خیلی شیرین تر میشن..خدا رو به حق عظمت خودش قسم میدم هیچ زنی رو در حسرت بغل کردن فرزندش نذاره

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
آخه‌عزیزم‌ریزش‌کنه‌بایدبیادبیرون‌دیگ کو‌نمیادکه آندومتر۸‌‌‌بریزه‌معلوم‌میشه‌دیگ اون‌‌ماه‌هم‌رفتم‌ ...

برات دعا میکنم که همه چی خیلی خوب برات پیش بره و خدا مصلحتتو بذاره جلوی پات گلم..فقط استرس نداشته باش شنبه هم برو دکتر سونو شو ان شاالله که خیره عزیرم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن